Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українців попередили про нову небезпечну тактику РФ після удару "Кинджалами"
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців попередили про нову небезпечну тактику РФ після удару "Кинджалами"

24 березня війська РФ вдарили по Львівській області ракетами "Кинджал" із МіГ-31К

24 березня 2024, 16:50
Поділіться публікацією:

24 березня, вранці, російська армія атакувала один і той самий об'єкт критичної інфраструктури у Львівській області. Спочатку росіяни вдарили крилатими ракетами або дронами Shahed, а потім аеробалістичними ракетами "Кинджал". На думку аналітиків з Defence Express, це може свідчити про нову тактику росіян яку,  вони напрацювали у Сирії.

Українців попередили про нову небезпечну тактику РФ після удару "Кинджалами"

Російський МіГ-31К (фото з відкритих джерел)

У своєму повідомленні аналітики нагадують, що у схожий спосіб РФ атакувала Одесу 15 березня. Тоді окупанти завдали повторного удару балістичними ракетами туди, де вже тривали пошуково-рятувальні роботи. А повторні атаки збільшили кількість жертв.

Тож аналітики роблять припущення, що так росіяни все і планували з метою збільшення руйнувань і жертв.

"Таке "ноу-хау" в тактиці терору РФ "напрацювала" ще під час кампанії ударів по Сирії. Слід бути готовим, що тепер цю "сирійську" заготовку рашисти під час обстрілів нашої інфраструктури можуть почати використовувати частіше, що може, зокрема, ускладнювати рятувальні роботи та відновлення пошкоджених об'єктів", — ідеться в публікації.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Росія атакувала Україну 57 ракетами та дронамиУ ніч на 24 березня Росія провела масовану атаку по Україні з застосуванням крилатих ракет та дронів-камікадзе. У Повітряних Силах ЗСУ повідомили про кількість запущених ворожих об'єктів РФ та скільки російських ракет та дронів вдалось знищити завдяки роботі українські ППО. 

За даними Повітряних Сил, Росія атакувала Україну 57-ма повітряними об'єктами, з них 29 були російські ракети, а решта – 28 – "шахеди". Українська система ППО з 29 крилатих російських ракет Х-101/Х-55 знищила 18 цілей. З 28 ударних БПЛА "Shahed-136/131" протиповітряна оборона ліквідувала 25 об'єктів.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини