Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українці за 12 годин зібрали 156 мільйонів гривень на Bayraktar для ЗСУ: пішов збір на другий
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці за 12 годин зібрали 156 мільйонів гривень на Bayraktar для ЗСУ: пішов збір на другий

22 червня Сергій Притула оголосив про збір 500 млн грн на закупівлю трьох безпілотників Bayraktar

22 червня 2022, 23:45
Поділіться публікацією:
За 12 годин українці зібрали 156 мільйонів гривень на безпілотники Bayraktar для ЗСУ. Про це повідомив відомий український волонтер та громадський діяч Сергій Притула у соціальній мережі.
"З такими людьми, як ви у цьому світі можна зробити все, що завгодно. Навіть зробити цей світ кращим, а кращим він буде, коли без тих кого мають нищити Bayraktar. І я хочу вам дуже щиро подякувати за те, які ви неймовірні. Перша пташка є. Пішов збір на другу. І це всього-на-всього 12 годин від початку збору. Я вами дуже сильно пишаюся. 156 мільйонів гривень за 12 годин плюс 70 мільйонів гривень, які поставили фундаментом цього проєкту. Працюємо далі",- закликав Притула.
Відомо, що, 22 червня, волонтер Сергій Притула повідомив про збір 500 мільйонів гривень на закупівлю 3 безпілотників Bayraktar для українських військових. У свій день народження, а волонтеру сьогодні  виповнився 41 рік, він звернувся до українців та зізнався, що йому не потрібні подарунки чи пафосні привітання, а лише "наша Перемога".
Долучитися можна за посиланням: https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Сергій Притула розповів про свій волонтерський штаб у перші дні війни. З початком повномасштабного російського вторгнення багато відомих людей в Україні вирішили стати волонтерами, щоб насамперед допомогти ЗСУ, а також співвітчизникам, яким довелося тікати, рятуючись від війни. Для шоумена, політика, телеведучого Сергія Притули займатися волонтерством не стало чимось новим, тому що 8 років війни з РФ він не переставав займатися допомогою армії, яка тримала оборону на сході країни. Тепер його волонтерський штаб запрацював на повну силу.

Українці за 12 годин зібрали 156 мільйонів гривень на Bayraktar для ЗСУ: пішов збір на другий

В Україні за 12 годин зібрали 156 мільйонів гривень на Bayraktar для ЗСУ (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини