Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українці визначили, що для них стане перемогою у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці визначили, що для них стане перемогою у війні

Майже половина українців вважатиме повне звільнення всіх окупованих територій України перемогою у війні проти Росії.

15 квітня 2024, 14:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Попри третій рік війни, більшість українців вважають, що перемогою у війні проти Росії стане звільнення всіх територій України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на результати соціологічного дослідження компанії Active Group.

Українці визначили, що для них стане перемогою у війні

Що для українців означає перемога у війні. Фото з відкритих джерел

Згідно з опитуванням Active Group 23,5% українців вважатимуть звільнення усієї території України станом на 1991 рік перемогою у війні. Другим за популярністю став варіант про звільнення всіх територій, а також виплату компенсацій з боку Росії за її вторгнення – 21,5%. Таким чином 45% опитаних вважає перемогою звільнення всіх територій України. Крім того, ще 13,6% українців вважатимуть перемогою зникнення Росії.

За закінчення війни на нинішній лінії фронту, який пропонувала нібито Туреччина у своєму "мирному плані", обрало 11,6% респондентів. 

11,1% опитаних вважає, що перемогою стане звільнення частини територій, які Росія зайняла після 24 лютого 2024 року. А 8,7% вказує, що перемога, це звільнення всіх територій, які потрапили під окупацію Росії після початку повномасштабного вторгнення. 

За звільнення усіє території України, крім Криму проголосувало 3,2% респондентів, а 1,5% опитаних вважатимуть перемогою певний відступ українських сил.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українці назвали мінімальні умови для початку мирних переговорів з Росією.

Також "Коментарі" писали про те, що в українців почала змінюватись думка щодо перемоги у війні. Більша частина українців продовжує вірити в перемогу у війні, однак збільшується кількість тих, хто має протилежну думку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини