Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна звернулась до солдатів КНДР: зробили їм особливу пропозицію
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна звернулась до солдатів КНДР: зробили їм особливу пропозицію

Україна пропонує північнокорейським військовим на війні в Україні здатись у полон.

сьогодні, 12:40
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Український державний проєкт "Хочу жить" звернувся до північнокорейських солдатів в Росії з закликом не брати участь у допомозі Путіну у веденні війни проти України. Проєкт пропонує солдатам КНДР не повторювати помилку тисяч загиблих росіян та здаватись у полон.

Україна звернулась до солдатів КНДР: зробили їм особливу пропозицію

Північнокорейські військові. Фото з відкритих джерел

Проєкт "Хочу жить", яким займається Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими Міністерства оборони України та керується Головним управлінням розвідки, опублікував особливе звернення до військових Північної Кореї з закликом здатись у полон.

"Звертаємось до бійців Корейської народної армії, яких відправили допомагати путінському режиму. Ви не повинні безглуздо вмирати на чужій землі. Не треба повторювати долю сотень тисяч російських солдатів, які вже ніколи не повернуться додому!", — йдеться в повідомлені.

"Хочу жить" обіцяє прийняти усіх північнокорейських військових, які добровільно здадуться в полон, а також забезпечать їх необхідними умовами.  

"Здавайтесь у полон! Україна прихистить вас, нагодує та обігріє! Тисячі російських солдатів зробили правильний вибір і тепер чекають на закінчення війни в хороших умовах: комфортні казарми, триразове гаряче харчування, медичне обслуговування", — пише український державний проєкт.

Звернення проєкт "Хочу жить" до солдатів Північної Кореї, які можуть брати участь у війні в Україні, продубльовано російською та корейською мовами. 

Україна звернулась до солдатів КНДР: зробили їм особливу пропозицію - фото 2

Повідомлення корейською для військових КНДР про переваги здачі в полон

На початку жовтня з’явились повідомлення, що українські військові завдали ракетного удару на Донеччині, де ліквідували росіян та кількох офіцерів КНДР. Згодом розвідка Південної Кореї підтвердила, що північнокорейські солдати присутні на полігонах у Росії для можливої відправки на війну в Україну. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Північна Корея відреагувала на інформацію про своїх військових на війні в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, як в Росії обурились на повідомлення Південної Кореї про солдатів КНДР на полігонах у РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини