Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна збила усі 89 дронів РФ: у Росії заявили про вдалу серію ударів по військових об'єктах
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна збила усі 89 дронів РФ: у Росії заявили про вдалу серію ударів по військових об'єктах

Росія вважає, що завдала ударів по військових об'єктах в Україні, попри те, що жоден російський дрон не влучив у ціль.

31 липня 2024, 14:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

В ніч на 31 липня Росія здійснила масовану атаку безпілотників по Україні. Попри те, що Повітряні сили повідомили про вдале знищення усіх 89 російських дронів, у Росії відзвітували про ураження кількох об’єктів, де нібито розміщувались іноземні найманці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Україна збила усі 89 дронів РФ: у Росії заявили про вдалу серію ударів по військових об'єктах

Україна збила усі російські безпілотники. Фото з відкритих джерел

Російські пропагандистські ЗМІ посилаючись на так званого "координатора миколаївського підпілля" заявили про нібито вдалу серію ударів по українських військових об’єктах.

За їх повідомленням Росія нібито знищила пункт розміщення іноземних найманців поблизу аеропорту Бориспіль, а  також пункти розташування ЗСУ у Броварах, Київської області.

Крім того, російські пропагандисти стверджують, що атакували пункти розташування ЗСУ біля полігону в Житомирській області, склади біля залізничної станції в Кременчуці та військовий аеродром у Миргороді Полтавської області.

Також РосЗМІ заявили, що нібито завдали удару по бійцях підрозділу "Кракен" у Харківські області, де нібито були також іноземні найманці.

Зазначимо, що заявив росіян були оприлюднені до того, як Повітряні сили повідомили про знищення усіх 89 російських безпілотників, які атакували Україну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український фахівець у галузі військових радіотехнологій Сергій Бескретнов вважає, що Україну атакували не лише російські "Шахеди", а й нові російські безпілотники "Гербери". За його словами, Росія намагається таким чином "вимотати" ППО України.

Також "Коментарі" писали, що спецпризначенці ГУР знищили російську базу в Сирії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини