Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна закликала вилучити російський шоу-біз із музичних стримінгових платформ
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна закликала вилучити російський шоу-біз із музичних стримінгових платформ

Вилучити з Deezer, Apple, Youtube Music та Spotify

13 квітня 2023, 17:55
Поділіться публікацією:

Deezer, Apple, Youtube Music та Spotify мають заблокувати всіх російських виконавців. Таку пропозицію, повідомляють "Коментарі", висунув віцепрем'єр-міністр України Михайло Федоров.

Україна закликала вилучити російський шоу-біз із музичних стримінгових платформ

Газманов (в центрі) підтримує Путіна та оспівує російський імперіалізм

"Російський шоу-бізнес продовжує заробляти мільярди на основних музичних стримінгових платформах. Так звані артисти держави-агресора відкрито схвалюють війну і щодня фінансують російську армію, — пише посадовець в своєму телеграм-каналі. — Хтось просто сплачує податки до бюджету рф, хтось відкрито донатить. Усе це конвертується в ракети, які летять на українські міста та вбивають мирних людей". 

Федоров пропонує:

"Deezer, Apple, Youtube Music та Spotify мають заблокувати всіх російських виконавців. Це буде єдиним правильним і справедливим кроком. Тому що в росії навіть музика не може бути поза політикою", — каже представник українського уряду, відповідальний за цифровий напрямок.

Тим часом, радник Путіна назвав українців ельфами, а росіян — гобітами. Далі радник Путіна наполягав, що Україна є частиною "руского міра". На думку Мединського, світ намагався зробити з Росії колонію, а війна в Україні тільки підтверджує це.

"Це частина російської землі. Україна — це невід'ємна частина російського світу… Ми не маємо конфлікту з Україною. Ми, на жаль, маємо конфлікт традиційних колоніалістів, які століттями будували успішні колоніальні імперії, з територією, яка не захотіла бути колонією. Нас хотіли зробити колонією з 17 століття, то одні, то інші, то треті... Тепер чергове коло", — сказав Мединський.

А в іншій частині світу - росіян депортують з Балі.

Натомість в Білорусі вигадали, чим замінити Mcdonald's.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини