Головна Новини Суспільство події Росіян депортують з Балі: коли і за що
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіян депортують з Балі: коли і за що

Вони проігнорували місцеві традиції

13 квітня 2023, 16:23
Поділіться публікацією:

Влада індонезійського острова Балі депортує росіянку за фото в оголеному вигляді на тлі священного для місцевих жителів 700-річного баньяна. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на портал Detik. За його даними, росіянку було заарештовано 12 квітня. Після закінчення всіх процедур вона має придбати зворотний квиток до Росії.

Росіян депортують з Балі: коли і за що

Фото, яке обурило балійців

10 квітня місцева активістка та підприємниця Нілух Джелантик опублікувала на своїй сторінці у Instagram фотографії росіянки, зроблені на тлі священного для балійців дерева.

"Балі — наш дім. Не твій. Ти думаєш, що круто виглядатимеш, фотографуючись оголеною на тлі наших священних дерев? Повертайся до своєї країни, якщо не можеш поважати наші традиції та культуру", — написала в соцмережі Джелантик.

Раніше повідомлялося, що влада Індонезії депортує громадянина Росії за фотографію в оголеному вигляді на вулкані Агунг, який вважається священним у жителів Балі.

А у травні 2022 року поліція Балі затримала інструктора з йоги Аліну Фазлєєву та її чоловіка за фотосесію в оголеному вигляді на тлі 700-річного баньяна. Подружжя визнало провину і провело ритуал очищення відповідно до місцевого звичаю. Попри це їх депортували з острова. Також порушникам заборонили в'їзд на територію Індонезії.

Тим часом, у Росії оштрафували Вікіпедію за "фейки" про війну в Україні.

Human Rights Watch знайшла нові докази тортур українців.

А в Білорусі вигадали, чим замінити Mcdonald's. На новому логотипі зображено контур жовтого серця. Назва компанії вказується білими літерами на темно-зеленому тлі. Наразі ресторани працюють під вивіскою "Ми відкриті".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини