Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна вже знає, як боротися з іранськими ракетами: Єрмак розкрив подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна вже знає, як боротися з іранськими ракетами: Єрмак розкрив подробиці

Андрій Єрмак заявив, що Україна веде переговори щодо ЗРК, щоб збивати іранські ракети

2 листопада 2022, 10:07
Поділіться публікацією:

ЗСУ вже знають, як боротися з іранськими дронами, які з'явилися на озброєнні у Росії. Українці навчилися збивати іранські дрони зі стрілецької зброї. Тепер перед Україною стоїть новий виклик – як навчитися боротися із іранськими ракетами. Київ веде переговори щодо отримання зенітно-ракетних комплексів, щоб мати надійний захист проти ракет іранського виробництва. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Telegram написав глава Офісу президента Андрій Єрмак.

Україна вже знає, як боротися з іранськими ракетами: Єрмак розкрив подробиці

Андрій Єрмак. Фото: сайт Офісу президента

"Війна – шахова партія. 12 із 13 іранських дронів-камікадзе наші воїни збили за ніч. Росія робила ставку на раптовість застосування та дорожнечу знищення для нас цих "бляшанок" засобами ППО. Але дуже швидко було знайдено рецепти, основним інгредієнтом яких є стрілецька зброя", – написав Андрій Єрмак.

За його словами, українська влада вже працює з тим, щоб якнайшвидше отримати сучасних ЗРК, щоб захиститися від терору, що триває, проти нашої країни.

Андрій Єрмак наголосив, що у військових шахах Україна має бути на крок попереду.

Висловився глава ОП і про те, що Росія будь-яким шляхом намагається отримати іранські ракети. Це, за словами Ермака, ще раз підтверджує тезу про те, що західні санкції працюють і їх результат уже видно всім.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ООН не бачить підстав вважати, що атака на Чорноморський флот Росії порушила умови зернової угоди, які вирішили зірвати росіяни. Про це заявив заступник генсека організації з гуманітарних питань Мартін Гріффітс. Туреччина також заявила, що угода – чинна. У свою чергу, російський диктатор Путін заявив, що операцію призупинено нібито через удари по кораблях країни-агресора у Севастополі. Як події можуть розвиватись далі? Чи може Анкара вдатися до загострення з Москвою? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини