Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна вже може бити по Татарстану і далі: генерал заінтригував заявою про новітню зброю ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна вже може бити по Татарстану і далі: генерал заінтригував заявою про новітню зброю ЗСУ

Україна вже може вдарити по РФ ракетними і балістичними дронами

9 вересня 2024, 14:40
Поділіться публікацією:

Ті розробки, які вже має Україна, справді вражають. Перш за все мова йде про Україна вже виробляє дрони, які є інноваційними моделями, котрих не мають навіть країни НАТО. Як інформує портал "Коментарі", про це в ефірі програми "Вечір.LIVE" заявив голова Служби зовнішньої розвідки у 2005-2010 роках, генерал Микола Маломуж. 

Україна вже може бити по Татарстану і далі: генерал заінтригував заявою про новітню зброю ЗСУ

Дрон

Генерал зазначив, Україна вже виробляє ракетні і балістичні дрони, які можуть досягати цілі на відстані в 2000 кілометрів.

"А це вже інноваційні моделі, які не мають наші партнери навіть в НАТО. А це те, що наносить зараз удари аж по Татарстану, по Ленінградській області, по конкретних аеродромах, по стратегічних бомбардувальниках", — наголосив Микола Маломуж.

За його словами, Україна також встановляє свої системи захисту, свої частоти. Він зазначив, що на сьогодні дуже актуальне питання виробництва українськими підприємствами дронів балістичного типу і ракет тактичного рівня, щоб збільшити далекобійні можливості нашої країни.

"Йдеться про заряди не ядерного типу до декількох тон і нанесення ударів аж до Петропавловська –Камчатського", — наголосив Маломуж.

При цьому генерал азначив, що це потрібно було робити раніше, бо пропозиції лунали ще в 2022 році.

"Тому що були пропозиції ще в 2022 році щодо цих дронів ракетного типу – вже розроблені, запропоновані, але бюрократія гальмує процес", — підсумував Маломуж.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Остін не в захваті від ідеї Києва бити далекобійною зброєю по РФ: що заявив глава Пентагону.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Україна може створити ядерну зброю: що для цього потрібно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини