Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна втратила нові населені пункти: мапа DeepState
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна втратила нові населені пункти: мапа DeepState

Від яких населених пунктів відступили ЗСУ

10 жовтня 2024, 22:40
Поділіться публікацією:

Аналітики проєкту DeepState оновили мапу бойових дій, у пояснювальній записці до якої повідомили про просування ворога на деяких напрямках. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію, Deep State.

Україна втратила нові населені пункти: мапа DeepState

Ілюстративне фото

Російська армія захопила чотири населені пункти. За інформацією українського військового паблику, йдеться про три населені пункти на Покровському напрямку – Червоному Яру, Миколаївці (північніший від Червоного Яру), Крутому Яру (на південь від Червоного Яру), – а також про М'ясожарівку (Куп'янський напрям).

Крім того, повідомляється про просування росіян у районі Нью-Йорка (Костянтинівський напрямок).

Також підтверджує паблік просування росіян до Зеленого Шляху в Курській області та села Новоіванівка.

Україна втратила нові населені пункти: мапа DeepState - фото 2
Україна втратила нові населені пункти: мапа DeepState - фото 3
Україна втратила нові населені пункти: мапа DeepState - фото 4

Нагадаємо, що ЗСУ зривають плани Кремля — Путін розраховує, що його війська вийдуть на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей і потім зосередяться на трьох напрямках. ЗСУ вдається тримати фронт і не допускати серйозних проривів ЗС РФ, попри складнощі, зокрема й перебої у постачаннях зброї й техніки, захисникам вдається тримати фронт.

"Ті тактичні позиційні бої, які відбуваються на окремих ділянках, є закономірним явищем, і його не потрібно сприймати панічно. Навпаки, ці події засвідчують силу, міць, готовність і наміри наших Збройних сил стосовно кардинальної й остаточної відсічі", — уточнив генерал.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що українські військові вимагають від президента України Володимира Зеленського розв'язати питання демобілізації. Що потрібно зробити, читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини