Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна всьому світу довела, що погрози РФ нічого не варті: як облажався Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна всьому світу довела, що погрози РФ нічого не варті: як облажався Кремль

Росія регулярно погрожує ядерною зброєю, проте всі її слова є звичайним блефом

5 серпня 2024, 20:47
Поділіться публікацією:

Третя світова війна йде просто зараз, про це порталу "Коментарі" повідомив керуючий партнер "Національної антикризової групи", економічний та політичний експерт Тарас Загородній. За його словами, Україна є одним із епізодів цієї війни.

Україна всьому світу довела, що погрози РФ нічого не варті: як облажався Кремль

Ядерна зброя РФ

"Я вважаю, що Третя світова вже йде. Із цим також пов'язане активне нарощування ядерного арсеналу. Історія України показала, що лише ядерна зброя здатна забезпечити безпеку країни та її суверенітет. Потрібно пам'ятати той епізод, коли Україна відмовилася від ядерної зброї в обмін на гарантії, які, як виявилося, не так уже й багато чого варті", — сказав Загородній.

При цьому він вважає, що політика Сполучених Штатів підштовхує багато країн до того, щоб мати ядерну зброю. Зокрема, як нагадав експерт, голова польського МЗС Сікорський в одному з інтерв'ю сказав, якщо США не виконуватимуть своїх союзницьких зобов'язань перед іншими країнами, то всі країни почнуть активно розробляти ядерну зброю, що сильно ускладнить ситуацію для тих же США.

Окрім того, Загородній додав, що всі погрози Росії щодо використання ядерної зброї, залишилися тільки погрозами.

"Україна вже продемонструвала, що це є повний блеф. Тим більше, що був уже факт, коли Україна пошкодила три загоризонтні станції, які є частиною ядерного щита Росії. І нічого у відповідь не сталося. Хоча за всіма правилами треба було розпочинати ядерну війну. Ось лише питання: проти кого? Також Україна продемонструвала, що це блеф, продавивши удари по території Росії західним озброєнням. Вдарили, але нічого не сталося", — заявив Загородній.

За його словами, прикладів того, що Україна переходила "червоні лінії", на які вказував Дмитро Медвєдєв, було безліч, але знову ж таки, нічого не відбулося.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, чи, дійсно, розпочалася Третя світова війна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини