Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна відповіла на заяви Пригожина про контроль 80% Бахмута
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна відповіла на заяви Пригожина про контроль 80% Бахмута

Речник східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий відреагував на заяви Євгенія Пригожина про контроль над Бахмутом

11 квітня 2023, 20:00 comments1717
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий відповів, що заяви керівника російської приватної групи "Вагнера" про контроль 80% міста Бахмут не відповідають дійсності. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Україна відповіла на заяви Пригожина про контроль 80% Бахмута

Речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий. Фото з відкритих джерел

Євгеній Пригожин вранці 11 квітня оголосив, що його найманці з групи "Вагнера" контролюють 80% міста Бахмут. Україна відреагувала на заяви російського окупанта.

"Ця заява Пригожина не відповідає дійсності", — повідомив речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий.

За словами Череватого українські солдати тримають під своїм контролем понад 20% міста.

"Я тільки що спілкувався з командиром однієї з бригад, які обороняють місто. Можу впевнено стверджувати, що українські сили контролюють значно більший відсоток території Бахмута", — говорить речник Східного угруповання ЗСУ.

На думку Сергія Череватого, Євгеній Пригожин такими заявами намагається привернути увагу до якихось успіхів російських сил.

"Пригожину потрібно показати хоч якусь перемогу в місті, яке намагаються захопити дев'ять місяців поспіль, тому він робить такі заяви", — говорить Череватий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британський експерт прогнозує відхід ЗСУ з міста Бахмут через кілька днів. Це може статись через втрату важливої дороги.

Також "Коментарі" писали про те, що Єгипет відреагував на інформацію про таємні поставки 40 тис. ракет до Росії. У злитих файлах американської розвідки повідомлялось, що президент Єгипту дав наказ військовим тримати інформацію про можливі поставки зброї до Росії у секреті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини