Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна відбила хімічну атаку росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна відбила хімічну атаку росіян

Збройні сили України та прикордонники вели десятигодинний бій

26 травня 2023, 17:24
Поділіться публікацією:

Під час десятигодинного бою під Авдіївкою, який витримали бійці ЗСУ та прикордонники, супротивник використовував проти них "аерозолі дратівливої дії". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пресслужбу Прикордонної служби.

Україна відбила хімічну атаку росіян

Атаку ворога відбито

"Попри хімічну атаку бійці ДПСУ та ЗСУ відбили штурм противника на Авдіївському напрямку, — повідомляє пресслужба Прикордонної служби. — Штурму українських позицій передував артилерійський обстріл. Боєприпаси з аерозолями дратівливої дії ворожі сили скидали з безпілотників. Далі окупанти за підтримки танків та броньовиків пішли в атаку. Бій тривав близько десяти годин".

За цей час наші захисники знищили 30 загарбників, 2 танки, бойову машину піхоти та бронетранспортер.

Загальні втрати росіян під час широкомасштабного вторгнення в Україну, за даними Генштабу Збройних сил України, становлять 205720 осіб. Зокрема, за поточну добу знищено 460 окупантів, один танк та три броньовані машини.

Тим часом, ЗМІ дізналися, що запропонував Китай західним лідерам, щоб припинити війну в Україні.

РДК підбив підсумки рейду на Бєлгородщину.

А Канада надасть Україні партію ракет: подробиці.

Окрім цього, Канада розширює свою присутність у Польщі в рамках операції UNIFIER. П'ять додаткових медичних інструкторів армії Канади (CAF) будуть направлені до Польщі, щоб приєднатися до семи членів CAF, які вже задіяні у програмі підвищення кваліфікації медичних навичок для особового складу Збройних сил України. Розширення медичної тренувальної місії подвоїть кількість потенційних українських випускників. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини