Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна веде війну не лише проти Росії, увімкнулися ще дві країни: в ОП зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна веде війну не лише проти Росії, увімкнулися ще дві країни: в ОП зробили заяву

Україна воює не проти Російської Федерації, а проти союзу РФ, Північної Кореї та Ірану, впевнений Михайло Подоляк.

7 березня 2024, 15:22 comments5957
Поділіться публікацією:

Україна воює вже не лише проти Росії, а й проти Північної Кореї та Ірану, які вступили в союз із країною-агресором. Заходу треба донести, що якщо вони не хочуть вступати у війну, то мають забезпечити Київ усім необхідним для вирішення цих проблем. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю виданню "Телеграф" зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Україна веде війну не лише проти Росії, увімкнулися ще дві країни: в ОП зробили заяву

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ОП зазначив, що буде зрозуміло, яка економіка з одного боку, а яка – з іншого. які сили мають у своєму розпорядженні сторони.

"І тут важливо наголосити, що це не війна Росії проти України, ні в якому разі. Україна веде війну проти потрійного альянсу – РФ, Іран та КНДР. Білорусь винесемо окремо, хоча ця країна надала полігони, ресурси та техніку для агресії проти України. Проте проти всіх трьох зазначених країн введено санкції, кожна з них сприймається як репресивний і ескалаційний режим. І зараз Україні поодинці пропонують вирішити одразу три глобальні проблеми, які десятиліттями не вирішувалися. Але ключовий момент – вирішувати цю проблему нам пропонують безресурсно", – сказав Подоляк.

Він назвав це однією з найфатальніших помилок західної демократії. Саме тому Україні зараз потрібно донести до Заходу прості та зрозумілі меседжі: "Ми розуміємо, що ви не бажаєте воювати безпосередньо. Так, ви маєте право боятися. Але це війна іншого порядку – війна трьох агресивних країн, які намагаються остаточно зламати глобальний порядок". І такий шанс цей альянс має".

Читайте також на порталі "Коментарі" — які зміни відбуваються всередині НАТО: чи потрібна Україні допомога військ Альянсу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – які процеси відбуваються у США та Європі: чи збільшились ризики для України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

7 березня 2024, 16:15

Гітлер теж врахував хто проти нього.


Новини