Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна в значно гіршому становищі, ніж хотілося б: але можливі сюрпризи
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна в значно гіршому становищі, ніж хотілося б: але можливі сюрпризи

Україна в гіршому становищі, ніж хотілося б, але в радикально кращому, ніж хотілося б Росії та її поплічникам

сьогодні, 15:19
Поділіться публікацією:

В Україні частина політиків повірила у швидкі вибори та відкрито готуються до них, каже політолог Олексій Копитько. Як наслідок, наголосив експерт, вони зміщують суспільству фокус.

Україна в значно гіршому становищі, ніж хотілося б: але можливі сюрпризи

Україна

Як наголошує Копитько, до середини весни вибори технічно неможливі. За його словами, має статися каскад рукотворних чудес, щоб вони, в принципі, відбулися. Наразі концентрація всієї уваги та зусиль має бути на обороні та підготовці до зими, підкреслив експерт.

Від того, як буде пройдений відрізок жовтень-листопад, залежатиме зима (інтенсивність ударів, характер бойових дій в цілому). Від зими – загальна атмосфера входу до виборчого процесу", — каже Копитько.

За його словами, може статися, що кількість охочих кудись балотуватися буде так само вислизаючим, як і охочих добровільно йти на держслужбу. Тому, каже експерт, варто показати не дуже ревно, що вони втратять голоси, якщо неправильно збудують пріоритети.

"Ми зараз у значно гіршому становищі, ніж хотілося б. Але у кращому, ніж прогнозувалося навесні та радикально кращому, ніж хотілося б росіянам та їхнім поплічникам. Дії та настрій усіх громадян мають значення. Весною плани Кремля зламав Харків. Влітку несподіванкою став Курськ. Осінь ще може принести не лише погані сюрпризи", – додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що на думку Копитько, всі важливі рішення щодо війни Росії проти України прийматимуться у листопаді. До цього часу РФ влаштує терор мирних міст, намагатиметься обрушити енергетику, тил і фронт. Ставка на те, що Захід має припинити підтримувати Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини