Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна "привітала" Курськ з Днем міста: в будівлю ФСБ влучив безпілотник
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна "привітала" Курськ з Днем міста: в будівлю ФСБ влучив безпілотник

Український дрон завдав удару по будівлю ФСБ в Курську. Що відомо про ситуацію.

24 вересня 2023, 13:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Губернатор Курської області Роман Старовойт заявив про атаку українського дрона на адмінбудівлю в центральному районі міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram російського політика.

Україна "привітала" Курськ з Днем міста: в будівлю ФСБ влучив безпілотник

Безпілотник атакував будівлю ФСБ в Курську. Фото з відкритих джерел

Російські ЗМІ спираючись на свідчення місцевих мешканців повідомили про кілька вибухів. Однак губернатор Курської області заявив про один безпілотник, який здійснив атаку на будівлю. Згодом жителі Курська вказували, що напад було здійснено на будівлю ФСБ.

Цікаво, що 24 вересня у Курську святкують День міста. Мер Курська закликав росіян не хвилюватись, дотримуватись правил безпеки, однак не став скасовувати святкування.

"Безпеку курян забезпечують понад тисяча осіб і 150 одиниць техніки. Прошу вас дотримуватися правил поведінки в місцях проведення масових заходів та виконувати вимоги пожежної безпеки", — написав Куряк.

"Суспільне" з посиланням на свої джерела з української розвідки підтверджує, що атака була здійснена на будівлю Федеральної служби безпеки РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в інтерв'ю під час візиту до Сполучених Штатів голова Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що засмутить російського президента Володимира Путіна.

Також "Коментарі" писали про інформацію від Центру національного спротиву, який стверджує, що Росія відправила до кордону двох українських областей спецназ. Головне завдання російських військових — це вчинення диверсій поблизу спільного кордону. Російський загін був відправлений для навчань у Білгородську область. Влітку росіяни проводили подібні "навчання" у Курській області РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини