Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія відправила до кордону двох українських областей спецназ: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія відправила до кордону двох українських областей спецназ: яка причина

Військові РФ намагаються здійснювати діяльність поблизу українського кордону.

24 вересня 2023, 13:22 comments2757
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія вкотре намагається провести диверсії на кордоні з Україною та направила спецзагін до Сумської та Харківської областей. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС).

Росія відправила до кордону двох українських областей спецназ: яка причина

Росія відправила загін диверсантів до двох українських областей. Фото з відкритих джерел

За інформацією ЦНС до міста Гайворон Білгородської області була відправлена навчальна рота 2 окремої бригади спеціального призначення. Головне завдання російських військових це нібито проведення навчань для роти бригади спецпризначення поблизу українського кордону.

Таким чином армія РФ привезла росіян ближче до кордону, де військові зможуть вдаватись до чергових провокацій.

"Завдяки небайдужим місцевим, їх пересування відоме, тому "іспит складуть" не всі", — повідомляє Центр національного спротиву.

Нагадаємо, що влітку росіяни кілька разів перекидували свої війська до українського кордону в Білгородській та Курській областях. Головне завдання таких дій це диверсійна діяльність в прикордонній смузі, а також спроба підняти бойовий дух у деморалізованих російських солдатів.

Раніше портал "Коментарі" писав про очільника ГУР Кирила Буданова, який розповів про реакцію президента Росії Володимира Путіна на майбутні удари України по Кримському мосту. За словами головного українського розвідника російський президент нічого не зможе вдіяти проти українських нападів на Крим.

Також "Коментарі" писали про нову проблема в Росії, яку не передбачив Путін. У новому проєкті бюджету РФ закладено витрати на війну значно більші ніж минулого року. Таким чином витрати стали більшими ніж соціальні видатки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини