Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна прискорено посилює оборону на фронті: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна прискорено посилює оборону на фронті: що відомо

Після розширення Україною своїх оборонних ліній, російська армія втратить здатність просуватися вперед.

10 березня 2024, 18:20
Поділіться публікацією:

ЗСУ прискорили посилення оборонних ліній, а саме почали швидко будувати оборонні позиції на кількох ділянках фронту. Про це йдеться в огляді британського Міноборони за 10 березня.

Україна прискорено посилює оборону на фронті: що відомо

Україна прискорено посилює оборону на фронті (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що оборонні позиції Україні включають протитанкові "зуби дракона" і рови, піхотні окопи, мінні поля та опорні пункти.

Також в оборонному відомстві Британії наголосили, що після того, як Україна розширить оборонні лінії, російська армія втратить здатність просуватися вперед та використовувати свої тактичні переваги у межах нинішніх наступальних операцій.

"Створення основних оборонних позицій свідчить про виснажливий характер конфлікту і означає, що будь-яка спроба провести операцію з прориву з високою ймовірністю супроводжуватиметься великими втратами", – йдеться  у повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Україна має можливість переламати хід війни. Ветеран війни та колишній командир роти батальйону "Айдар" Євген Дикий зауважив, що у Росії велика проблема з мобілізацією, тому Україна невдовзі може отримати "вікно можливостей", щоб переламати хід війни.

В ефірі телемарафону Євген Дикий заявив, що в Росії активно зменшилась мобілізація, а усі наявні дірки Росіяни затикають добровільною мобілізацією. Однак, за словами Дикого, цього виявилось недостатньо, тому Росія робить облави на місця, де живуть нелегальні мігранти і змушує їх йти до армії, або у в'язницю. Подібні випадки неодноразово фіксувались, а влада Індії закликала Росію звільнити громадян Індії та повернути їх на територію країни.
 Ветеран війни пояснює, що у Росії наразі не відбувається процес мобілізації через президентські вибори, які відбудуться у березні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

11 березня 2024, 19:16

Ну хорошо, а почему укрепления нельзя было начать строить раньше? Хотя бы в прошлом году. Я уже не говорю про период с 2014 по 2022 годы. Война ж не вчера началась,вроде как.

Ігор

10 березня 2024, 18:35

Ці пірамідки навіть на світлині посипались, ще при перевезені. Залізні їжаки, які були на початку юдейської кризи - покрали. Або продали, або охороняють власність панівного класу. Як і західна зброя, якої на передовій не вистачає. Потім будемо дивуватись, чому ці, захмарно дорогі, розхвалені кошерними пропагандистами колцентрів, укріплення, не виконали своєї ролі. Зате ж як на них корумповані заробили. Програли - бо не хотіли змінюватись!


Новини