Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна попереджає про кремлівські провокації в Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна попереджає про кремлівські провокації в Білорусі

ГУР Міноборони зробив заяву

9 березня 2023, 18:21
Поділіться публікацією:

Окупанти планують масштабну провокацію на українсько-білоруському кордоні, організацію висвітлення подій доручено російському пропагандисту Соловйову. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають "Коментарі".

Україна попереджає про кремлівські провокації в Білорусі

Російський пропагандист Соловйов

"Отримано інформацію, що найближчим часом військово-політичне командування рф планує проведення масштабної провокації на кордоні України і білорусі, — сказано в повідомленні. — Для детального висвітлення провокації в білорусь має прибути головний російський пропагандист володимир соловйов. 11 березня планується організація теле-радіомоста та пряма трансляція з місця подій для пропагандистських ЗМІ в рф".

За даними української військової розвідки, для організації провокації на територію Білорусі прибувають кілька груп росіян. Імовірно, плани окупантів передбачають загрозу руйнування об’єктів інфраструктури та можливі жертви серед мирного населення., стверджують українські розвідники.

"Мета провокації – створення ворожої суспільної думки щодо України з боку білоруських громадян та забезпечення повноцінної участі збройних сил країни у війні на боці рф", — повідомляє ГУР МО України. — "Нагадуємо, що Україна не проводить жодних бойових операцій на території білорусі".

Нагадуємо, що сьогодні СБУ зробила заяву, в якій прокомментувала слова так званого МГБ Придністровської молдавської республіки про нібито запланований українцями замах в Тірасполі на голову самопроголошенної республіки — Красносельского.

"Щодо заяв т.зв. "МДБ Придністров’я" про нібито участь СБУ в підготовці теракту. Будь-які заяви представників так званого "Міністерства державної безпеки" фейкової "Придністровської народної республіки" щодо участі СБУ в підготовці теракту слід розглядати виключно як провокацію, зрежисовану в Кремлі", — заявили в СБУ. 

Тим часом, розвідка Литви підрахувала, скільки Росія зможе вести бойові дії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

9 березня 2023, 18:39

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини