Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна отримає танки та літаки: Резніков озвучив прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна отримає танки та літаки: Резніков озвучив прогноз

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що у західних країнах все змінюється і вже є розуміння про надання найпотужнішої зброї Україні

13 січня 2023, 12:00 comments2010
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Олексій Резніков вже не сумнівається в тому, що незабаром Україна отримає від західних союзників не лише потужні танки західного зразка, а й літаки, суттєво посиливши авіапарк ЗСУ. Як передає портал "Коментарі", свою думку Олексій Рєзніков висловив в інтерв'ю BBC.

Україна отримає танки та літаки: Резніков озвучив прогноз

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

Резніков зазначив, що українська армія істотно посилиться за рахунок танків, бойових або реактивних літаків, а також далекобійної зброї, яка зможе вражати цілі на відстані до 300 км. Оптимізм Олексія Резнікова пояснюється тим, що у західних країнах "все змінюється".

При цьому глава Міноборони вважає безглуздими дискусії щодо того, що надання Україні потужної західної зброї може призвести до нової ескалації. Цього не станеться, тому що ескалація і відсутність перспектив дипломатичного врегулювання конфлікту – це реальність. Росія вже й так розв'язала війну та жорстоко обстрілює мирне населення України.                                                                                                                           

"У мене в країні війна. Вони завдають ударів по моїм містам, моїм лікарням, моїм дитячим садкам, моїм школам. Вони вбили багато мирних жителів. Це армія ґвалтівників, убивць і мародерів. Який наступний рівень ескалації?", — заявив Резніков.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни розповіли, чим закінчилася запекла битва за Соледар: хто зрештою контролює місто.

Також видання "Коментарі" повідомляло – скільки мільйонів солдатів російський диктатор Путін хоче кинути на Україну: дані української розвідки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини