Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна наближається до критичного моменту. Єрмак розповів, яке велике місто готується захопити РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна наближається до критичного моменту. Єрмак розповів, яке велике місто готується захопити РФ

Голова Офісу президента Андрій Єрмак в інтерв’ю Politico заявив, що Росія готується до великого наступу на Україну. За його словами, під особливою загрозою знаходиться Харків

5 квітня 2024, 15:55 comments4647
Поділіться публікацією:

Як розповів Андрій Єрмак, країна-агресор активно веде підготовку до чергового великого наступу на Україну. За його словами, саме з цим пов’язані криваві ракетні удари, які вона протягом останніх трьох тижнів завдає по нашій країні.

Україна наближається до критичного моменту. Єрмак розповів, яке велике місто готується захопити РФ

Андрій Єрмак

При цьому голова Офісу президента вважає, що найбільш ймовірною ціллю окупантів є українське місто Харків. Воно зараз зазнає дуже жорсткої агресії зі сторони Росії, яка регулярно завдає по ньому ракетні удари.

Єрмак також розповів, що про підготовку великого наступу свідчить і те, що країна-агресор і її диктатор Володимир Путін готують нову хвилю мобілізації. Він додав, що ймовірно, окупанти підуть у наступ на Україну наприкінці травня або на початку червні.

"Звісно, ми маємо бути до цього готові. Нам, як і раніше, критично необхідні додаткові системи ППО, тому що без них ми не зможемо захистити наші міста"
, – сказав Єрмак.

При цьому Андрій Єрмак висловив сподівання, що Конгрес таки ухвалить рішення про виділення допомоги Україні у розмірі 60 млрд доларів. За його словами, Республіканця партія має піти на такий крок. За його словами, диктатори ніколи не зупиняються добровільно, їх потрібно зупиняти, і Україні потрібно допомогти це зробити.

Єрмак висловив сподівання, що рішення про виділення допомоги Україні буде ухвалено уже в квітні. За його словами, затягування з допомогою коштує українцям життів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія збирається провести черговий наступ на Україну. При цьому жорстоко обстрілює Харків. Нібито саме це велике місто загарбники хочуть захопити, бо це є бажанням Путіна. Втім, волонтери відзначають, що ще рік тому, місцевій владі пропонували створити групи, які би захищали повітряний простір Харкова, проте тоді влада буцімто відмахнулася від таких пропозицій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини