Головна Новини Суспільство Війна з Росією Харків можна було захисти від ворожих ударів. Чиновники проігнорували всі пропозиції
commentss НОВИНИ Всі новини

Харків можна було захисти від ворожих ударів. Чиновники проігнорували всі пропозиції

Майже рік тому харківським чиновникам пропонували створити мобільні групи, які б захищали небо від ворожих ударів. Проте, як заявив волонтер Роман Донік у Фейсбуці, тоді віт таких пропозицій чиновники просто відмахнулись

5 квітня 2024, 14:18 comments3365
Поділіться публікацією:

Роман Донік звинуватив харківських чиновників, як обласного так і міського рівня у лицемірстві. За його словами, майже рік тому начальник військового гарнізону, бригадний генерал Мельник "Марсель" криком кричав на нарадах що треба виділяти людей, та засоби ураження і вчити та створювати масово мобільні групи, які би протидіяли "шахедам", щоб закрити небо над Харковом.

Харків можна було захисти від ворожих ударів. Чиновники проігнорували всі пропозиції

Удар по Харкову

Проте, за словами Доніка, тоді всім було байдуже.

"Голова ВЦА, просто морозився, мер морозився, командувач ОУВ Грицьков теж, просто ігнорували його пропозиції, а потім взагалі почали не запрошувати на наради. Типу за*бав, постійно щось намагається зробити нове, а не сидить на місці. Дійшло до того, що частину повноважень воєнного коменданта передали начальнику ВСП, щоб Мельнік не пхався нікуди"
, — розповів Донік.

Разом з тим, за його словами, Мельник не здався і сам робив все можливе для того, щоб втілити свої ідеї у життя.

"Мельник сам колядував якісь корчі, якісь іржаві ПКМи випрошував, та людей з рот охорони. Намагався тренувати своїми силами. Зробили кілька розрахунків, але це сльози"
, — відзначив волонтер.

Зараз же, каже Донік, влада Харкова розповідає, як вона героїчно відновлює те, що було зруйновано у наслідок ворожих ударів по Харкову.

" Чуваки, дешевше не допустити руйнувань, аніж потім відновлювати. Хоча може в цьому і був сенс цих всіх зволікань. Щоб побільше грошей "освоїти" на відновленні. Харків місто специфічне. Замість протишахедного захисту гуманітарну п*здили та через програму шлях "нєвозвращенцев" за кордон відправляють"
, — заявив Донік.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що ворог нищить Харків, завдаючи по ньому регулярних ударів балістичними ракетами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини