Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна може перемогти у 2025 році: що для цього потрібно
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна може перемогти у 2025 році: що для цього потрібно

Україна може здобути перемогу над Росією, вважає Євген Дикий.

сьогодні, 16:12
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Ветеран російсько-української війни Євген Дикий заявив, що у випадку достатніх ресурсів в України, зокрема людських, які здійснюються через мобілізацію, війна може закінчитись у 2025 році. В іншому випадку, Дикий прогнозує, що Україна матиме "змогу хоча б утримувати росіян по Дніпру".

Україна може перемогти у 2025 році: що для цього потрібно

Українські військові. Фото з відкритих джерел

Євген Дикий в інтерв’ю "24 Каналу" назвав проблеми з мобілізацією в Україні однією зі причин, які впливають на результат війни. За словами ветерана АТО, у російській армії повільно закінчуються ресурси, а артилерії та бронетехніки вистачить на рік. 

Якщо проблема з мобілізацією буде вирішена, то Україна матиме шанси закінчити війну переможним наступом в наступному році.

"Є всі об'єктивні передумови для перемоги у 2025 році, якщо буде мобілізована достатня кількість людей. Бо ворог хоча й дуже повільно, але просідає, в нього закінчуються резерви", — сказав Дикий.

Дикий наголосив, що з травня в Україні був підйом у мобілізації, коли за три місяці біло набрано більше людей ніж за попередні 18. Однак на сьогодні відбувається спад і якщо він буде продовжуватись, то Україні буде складно утримувати нинішні лінії фронту.

"Мовитися буде не про український наступ, а про змогу хоча б утримувати росіян по Дніпру", — вважає ветеран російсько-української війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що народний депутат поскаржився на українських військовозобов'язаних, які не оновлюють свої дані і таким чином уникають мобілізації.

Також "Коментарі" писали про Володимира Зеленського, який розповів, коли очікує закінчення війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини