Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна може отримати всю підтримку Заходу і перемогти РФ. Що потрібно зробити
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна може отримати всю підтримку Заходу і перемогти РФ. Що потрібно зробити

Україна може отримати від Заходу все необхідне для перемоги, заявив в коментарі 24 каналу доктор історичних наук Юрій Фельштинський. За його словами, треба змінити тактику ведення війни і бити по Москві

10 квітня 2024, 21:02
Поділіться публікацією:

Україна без проблем може перемогти Росію і її диктатора Володимира Путіна, якщо отримає від західних партнерів всю необхідну зброю для ведення наступу, вважає Юрій Фельштинський. Проте, наразі союзники не поспішають це робити.

Україна може отримати всю підтримку Заходу і перемогти РФ. Що потрібно зробити

Перемога України

За словами експерта, думку західних союзників можна змінити і підштовхнути їх до надання активної допомоги. Для цього, каже він, необхідно змінити тактику ведення війни, тобто перейти від оборони до наступу.

За таких умова, відзначає Фельштинський, союзники будуть розуміти, яку зброю треба дати Україні, щоб війна була завершена. При цьому, додав експерт, важливо, щоб Захід дозволив використовувати своє озброєння для завдання ударів по території РФ. Наразі, підкреслив він, це заборонено.

Проте, яка вважає Фельштинський, Україна повинна бити по Росії, і обрати для ударів Москву. Саме такі дії приведуть до того, що режим Путіна почне хитатися.

"З дотриманням всіх цих умов, війна справді може завершитись набагато швидше, ніж прогнозують"
, — додав експерт.

При цьому він вважає, що Путін після своїх виборів значно укріпився в Росії. Ніхто не здатен завадити його правлінню, російська опозиція розгублена і безсила. Втім, підкреслює експерт, привести кремлівського диктатора до "втрати трону" може саме велика війна. Він впевнений, що вирішивши напасти на Україну кремлівський диктатор таки підписав собі "смертний вирок" і питання стоїть лише в тому, коли він відбудеться.

Також кандидат історичних наук не виключає, що російський диктатор може розширити фронт і напасти на одну із країн НАТО. Проте, на його думку, така війна закінчиться поразкою Путіна та Росії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що є одна неочевидна умова, яка може привести до перемоги України у війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

10 квітня 2024, 22:51

Ох и бред! что оно мелит? с весны 2023 года Украина ожидает самолеты, ракеты дальнего радиуса действия где они? за все остальное вообще молчу, когда на руки солдату выдают на день два рожка и все. Так зачем она цирковая мобилизация а для того что бы убивать Украинцев, лучше было бы дополнительно нанять профессиональных военных из частных армий только вот им нужно платить реально деньги и обеспечивать, а своих можно кидать на всем и на оружие и на боеприпасах и на питании и соц обеспечении и зарплатах и т.д. Очень жаль что вроде свое правительство в своем лже марафоне говорит одно, а в реале совсем другое. с 2014 года война в Украине можно давно уже поднять хотя бы несколько своих патронных заводов, минометных и ракетный. Не верю (слугам народа) они нас истребляют.


Новини