Головна Новини Суспільство Війна з Росією Названа неочевидна умова, яка покладе кінець війні. Про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа неочевидна умова, яка покладе кінець війні. Про що мова

Нечисленні удари українських дронів по російським НПЗ уже привели до того, що РФ відчуває брак бензину. Якщо не зупинятися, вважає військовий Юрій Касьянов, і наносити ударі і далі, то на Росію чекає транспортний колапс

9 квітня 2024, 19:02 comments3115
Поділіться публікацією:

За інформаціє західних ЗМІ, країна-агресор Росія попросила Казахстан продати їй 100 тис. тонн бензину. У березні 100-150 тис тонн бензину Кремлю поставила Білорусь.

Названа неочевидна умова, яка покладе кінець війні. Про що мова

Удар по НПЗ Росії

Як відзначає військовий Юрій Касьянов, усе це — наслідок нечисленних поки що, не масових ударів українських далекобійних дронів по країні-бензоколонці. За його словами, українські дрони кілька разів злітали — і Кремль втратив 14% потужностей із переробки нафти, бензину стало не вистачати самим, а не те, щоб на експорт поставляти.

Касьянов відзначив, легко припустити, що якщо удари триватимуть, незважаючи на прохання Держдепу цього не робити, Росія може опинитися в стані транспортного колапсу. Доведеться обирати — заправляти цивільні вантажівки і легковики, або танки і бойові літаки.

"А там і війні кінець. Бо яка це війна — без бензину і дизеля? Німці під час Другої світової трималися до останнього, аж поки наприкінці 1944 року союзники не розбомбили заводи з виробництва синтетичного палива. Ми йдемо правильним шляхом"
, — підкреслив військовий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про те, що Росія запросила поміч у Казахстану в питанні поставки їх бензину. Втім, згодом і РФ, і Казахстан спростували цю інформацію.

Окрім того, відомо, що Сполучені Штати не підтримують Україну в питанні завдання ударів по російським НПЗ. Зокрема, про це заявив голова Держдепу Ентоні Блінкен. Таку позицію критикують в Україні. При цьому в Офісі президента заявили, що Україна не порушує жодну із міжнародних конвенцій, адже має право знищувати ті об’єкти на території ворога, які сприяють веденню загарбницької війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

9 квітня 2024, 18:36

Коли Росія била по наших нафтобазах, пропаганда корумпованих також верещала, що ворог прагне створити в нас транспортний колапс. Але стало навпаки. В Україні на дорогах затори з великих розкішних машин і російських машин радянських розробок: Жигулі Лада Волга Газель Камаз ... Тобто тих, які жруть паливо галонами. Жодного колапсу не стало.


Новини