Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна мінусує російські десантні кораблі. Які сюрпризи ще отримають окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна мінусує російські десантні кораблі. Які сюрпризи ще отримають окупанти

Україна протягом останнього часу знищила три великих десантних кораблі Росії. При цьому, підкреслив в ефірі 24 каналу військовий експерт Петро Черник, важливо, що один із них був вражений саме української ракетою

27 березня 2024, 13:00
Поділіться публікацією:

Для російського флоту прийшли чорні дні. Протягом останнього часу були вражені такі великі десантні кораблі як "Ямал", "Іван Хурст" та "Костянтин Ольшанський". При цьому, відзначив Петро Черник, останній з них точно був уражений українською ракетою "Нептун". І це може свідчити про те, що Україна нарощує темпи у ракетобудуванні.

Україна мінусує російські десантні кораблі. Які сюрпризи ще отримають окупанти

Флот Росії

Як відзначив військовий експерт, є важливим саме те, що Сили оборони скорочують саме парк російських великих десантних кораблів. За його словами, рано чи пізно Кримський міст буде зруйновано і тоді у загарбників виникнуть дійсно великі проблеми з логістикою.

Експерт нагадав, що саме великі десантні кораблі здатні брати на борт до 500 тонн різних вантажів. Саме тому, додав він, те, що з ладу був виведений черговий такий корабель загарбників насправді є великими успіхом.

При цьому Черник звернув увагу, що протягом тривалого часу корабель "Костянтин Ольшанський" був виведений з ладу. Окупанти вирішили його відновити, вклалися в нього фінансово, і коли все було готово, то Україна його просто знищила.

Окрім того, експерт звернув увагу на те, що голова СБУ Василь Малюк попередив загарбників про нові операції в Криму. На його думку, спецслужби знищать Кримський міст, і, ймовірно, зроблять це після того, як окупанти вкладуться в його цілковите відновлення. Тобто зроблять так само, як і з кораблем "Костянтин Ольшанський".

Черник додав, що для України Кримський міст є пріоритетною ціллю, оскільки він є важливою логістичною складовою.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у ВМС України заявили, що і надалі знищуватимуть російські кораблі у Чорному морі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини