Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Україна хоче миру": Шольц пояснив своє ставлення до умов Путіна щодо закінчення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

"Україна хоче миру": Шольц пояснив своє ставлення до умов Путіна щодо закінчення війни

Олаф Шольц розкритикував умови Путіна до України, які нібито передбачають закінчення війни.

27 червня 2024, 08:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що Україна хоче закінчення війни, однак "мирний план", який запропонував російський диктатор Володимир Путін свідчить, що Москва не хоче миру. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на німецькі ЗМІ.

"Україна хоче миру": Шольц пояснив своє ставлення до умов Путіна щодо закінчення війни

Канцлер Німеччини Олаф Шольц. Фото з відкритих джерел

Олаф Шольц запевняє, що Путін замість мирного плану хоче продовжувати війну в Україні.

"Ситуація очевидна: Путін, як і раніше, продовжує робити ставку на війну та переозброєння. Ніхто не може заплющувати на це очі. І це найбільш помітно у його уявному реченні про припинення вогню. Його навіть не можна називати таким словом", — сказав Шольц.

Німецький канцлер пояснює, що Путін не просто пропонує припинити вогонь, але й вимагає від України віддати території, які не потрапили під російську окупацію. Також російський диктатор хоче, щоб Україна була демілітаризованою та зобов’язалась не отримувати зовнішню допомогу від партнерів та союзників, зокрема не підписувала та скасувала чинні гарантії безпеки.

"Будь-хто, хто вірить, що країна Україна це переживе і з цього зросте міцний мир у Європі, мабуть, надто багато дивиться Russia Today. На жаль, Росія не хоче миру. Це Україна, яка зазнала нападу, хоче миру. Справедливого миру без підкорення та страху перед новою агресією", — наголосив Шольц.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олаф Шольц відреагував на падіння рейтингів своєї партії та пояснив це підтримкою України у війні проти Росії.

Також "Коментарі" писали, що у Зеленського прокоментували "мирний план" Путіна, який президент України назвав умовами "капітуляції".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини