Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна готується до ядерного вибуху на Запорізькій АЕС, - нардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна готується до ядерного вибуху на Запорізькій АЕС, - нардеп

Українська депутатка вказує, що чергову катастрофу до якої може вдатись Росія.

2 липня 2023, 15:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Народна депутатка Кіра Рудик розповіла, що ситуація на Запорізькій атомній електростанції є дуже небезпечною, тому Україна "готується до ядерного вибуху". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Sky News.

Україна готується до ядерного вибуху на Запорізькій АЕС, - нардеп

Російські військові на території ЗАЕС. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв'ю з телеканалом Sky News Кіра Рудик розповіла про занепокоєння, яке відчувають українці через загрозу від вибуху на Запорізькій АЕС. Особливо після слів президента України Володимира Зеленського, який заявив, що Росія "технічно готова" спровокувати локалізований вибух на об’єкті.

"Я все ще не можу зрозуміти, як у 21 столітті це відбувається. Ми готуємося до ядерного вибуху, і весь світ спостерігає, і нічого не можна зробити", — говорить Кіра Рудик.

Українська депутатка вважає "безпрецедентною" ситуацію на АЕС, адже Росія забороняє доступ представникам ООН до певних територій атомної електростанції для проведення необхідних перевірок. Рудик в розмові вказала, що "надзвичайно боляче", якщо ситуація з підривом дамби на Каховській ГЕС може повторитись.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Боррель пояснив, чому за підривом Каховської ГЕС стоїть Росія. Окрім того, розслідування журналістів видання NY Times назвало винних у підриві Каховської гідроелектростанції.

Також "Коментарі" писали про російського представника в ООН Небензю, який виступив з цинічною доповіддю щодо винних у підриві Каховської ГЕС. Попри заяви Росії про нібито вину України, екологічна активістка Ґрета Тунберг відреагувала на підрив Каховської ГЕС та засудила агресивні дії РФ, які спровокували екологічну катастрофу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

пдв нахуй

2 липня 2023, 15:22

Кіра, Ви невинні що не можете зрозуміти, винні ті хто тримав Ваших батьків та прабатьків у злиднях, недостатність життєвоважливих речовин, постійне життя у стресі, тому Ваш мозок недорозвинувся чи не здатен опанувати деякі процесси буття. Система податкового рабства, тотальної корупції, залишення громадян сам на сам зі своїми труднощами діє зараз, Ви її не бачите, не розумієте, не можете зламати, то нащо Ви отримуєте державні кошти за свою нібито працю. Тільки "не розумієте", "боляче", тощо, а грощі отримувати з бюджету легко.


Новини