Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна готує відповідь РФ на ракетні удари: в Міноборони розповіли деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна готує відповідь РФ на ракетні удари: в Міноборони розповіли деталі

Міністр оборони Рустем Умєров заявив, що Україна готує відповідь на ракетні удари РФ

26 серпня 2024, 14:55
Поділіться публікацією:

Як відзначив міністр оборони Рустем Умєров, Росія влаштувала масовану ракетно-дронову атаку на українські міста. Як наслідок, за його інформацією, постраждали мирні українці, зруйновані домівки, а також порушена критична інфраструктура.

Україна готує відповідь РФ на ракетні удари: в Міноборони розповіли деталі

Рустем Умєров

"Це ще раз доводить, що для перемоги нам потрібні далекобійні можливості та зняття обмежень на удари по військових об'єктах ворога.  Україна готує свої відповіді. Зброю власного виробництва", — заявив Умєров.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 26 серпня терористична Росія завдала масований ракетно-дроновий удар по території України. За словами президента Володимира Зеленського, росіяни вдарили по регіонам від Харківщини та Києва до Одеси і західних областей. На жаль, за його словами, є загиблі. Окрім того, президент розповів, що через російську атаку є багато пошкоджень в енергетиці. Проте, додав очільник України, всюди, де є відключення електрики, вже тривають відновлювальні роботи. Зеленський назвав Путіна "хворою істотою", яка собі не зраджує. При цьому президент додав, що диктатор може робити тільки те, що світ йому дозволяє робити. Слабкість, недостатність рішень у відповідь живить терор. І кожен лідер, кожен наш партнер знає, які сильні рішення потрібні, щоб усю цю війну припинити, і припинити справедливо, відзначив Зеленський. Він заявив, що на тлі цих подій не може бути в Україні жодних обмежень у далекобійності, коли в терористів немає таких обмежень.

При цьому експерти стверджують, що сьогоднішня масована атака російських сил на територію України мала на меті не лише пошкодження енергетичних об'єктів. Експерти також підкреслили, що Росія здійснює удари по деяких об'єктах на заході України, що може свідчити про пошук шляхів ескалації конфлікту, зокрема через удари по газових сховищах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини