Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна евакуює держслужбовців із двох областей. У ЗСУ пояснили новий фейк РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна евакуює держслужбовців із двох областей. У ЗСУ пояснили новий фейк РФ

Росіяни розповсюджують інформацію про так званий великий наступ на дві південні області України. При цьому, як повідомила в коментарі «24 каналу» начальниця пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк це фейк

6 березня 2024, 14:59 comments1119
Поділіться публікацією:

Росіяни заявляють, що готують масштабний наступ на Миколаївську та Херсонську область і що начебто Україна почала евакуювати звідти своїх держслужбовців. Проте, як відзначила Наталія Гуменюк, ця інформація не відповідає дійсності.

Україна евакуює держслужбовців із двох областей. У ЗСУ пояснили новий фейк РФ

Наталія Гуменюк

Речниця Сил оборони півдня повідомила, що розповсюдження такої дезіфнормації пов’язане із проведенням президентських виборів країни-агресора. Таким чином у РФ хочуть вплинути на мешканців тимчасово окупованих територій, які не хочуть приймати участь у цьому "цирку".

Як каже Гуменюк інформацією про великий наступ та евакуацію загарбник намагається психологічно вплинути на українців, що живуть в окупації. Начебто їм хочуть нав’язати думку, що Україна їх не звільнить, тому потрібно вибирати нову владу.

Окрім того, додала Гуменюк, розповсюджуючи таку дезінформацію ворог також намагається брехнею компенсувати свої невдачі на фронті.

"Про який наступ на правий берег Херсонщини можна говорити, якщо вони плацдарм подолати не можуть?"
- запитує Гуменюк.

За її словами, окупанти і далі намагаються його штурмувати на лівому березі, маючи надзвичайну перевагу за кількістю та якістю озброєння й особового складу. Проте, як підкреслила Гуменюк, всі штурми завжди завершуються поразкою ворога.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни також розповсюджують інформацію про те, що готують наступ на Харків, Запоріжжя та Дніпро. Разом з тим, ЗСУ та військові експерти спростовують цю інформацію, підкреслюючи, що не сформовані колони з окупантів, які могли б бути задіяні в штурмі таких великих міст.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини