Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи готує РФ наступ на Харків: що сказали у ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи готує РФ наступ на Харків: що сказали у ЗСУ

У Збройних силах розповіли, чи готують росіяни наступ на Харків

27 січня 2024, 17:16
Поділіться публікацією:

Наразі немає жодних ознак, які б могли вказувати на те, що російські загарбники готують наступ на Харків. Про це повідомив прес-офіцер командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо, передає портал "Коментарі".

Чи готує РФ наступ на Харків: що сказали у ЗСУ

Загроза для Харкова наразі відсутня. Фото з відкритих джерел

Володимир Фітьо повідомив, що Україна в режимі онлайн відслідковує чисельність військ ворога, які знаходяться на північному кордоні.

"Створити приховані переміщення сил та засобів двом сторонам практично неможливо. Тому наразі для харків'ян загрози з півночі немає", — розповів прес-офіцер.

Володимир Фітьо також повідомив, що Збройні сили продовжують зводити інженерні укріплення на північному кордоні, щоби зменшити загрозу російського наступу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін закликав народних депутатів припинили "цирк" навколо ухвалення нового закону про мобілізацію та врешті проголосувати за нього. Армія потребує поповнення особового складу, а тому мобілізацію населення доведеться проводити у будь-якому випадку. Війна має стати спільною справою всього українського народу, а не обов’язком для пасіонарної меншості та просто фоновою подією для інших громадян.

"Коментарі" також писали, що Володимир Путін неофіційними каналами сигналізує США, що відкритий до обговорення майбутніх заходів безпеки для України. Російський диктатор, ймовірно, готовий розглянути відмову від вимоги нейтрального статусу України та невступу до НАТО, однак й надалі наполягатиме на визнанні контролю над окупованими українськими територіями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини