Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна чи РФ: на Заході спрогнозували, яка зі сторін отримає перевагу цього літа
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна чи РФ: на Заході спрогнозували, яка зі сторін отримає перевагу цього літа

За інформацією WSJ, на Україну та РФ чекає "смертельне літо"

1 липня 2024, 11:37 comments2781
Поділіться публікацією:

На сьогоднішній день не можна сказати, що Україна чи Росія ближчі до того, щоб отримати тотальну перевагу на фронті. Тому обидві сторони очікує на "смертельне літо". Протягом найближчих місяців, ймовірно, загинуть тисячі людей з обох боків, але жодна з них, швидше за все, не зможе досягти вирішального перелому. Як передає портал "Коментарі", про це пише The Wall Street Journal.

Україна чи РФ: на Заході спрогнозували, яка зі сторін отримає перевагу цього літа

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Лінія фронту стає місцем кривавого шахового матчу, в якому кожна сторона пересуває фігури у пошуках переваги, не поступаючись при цьому позиціями в інших місцях", — йдеться у матеріалі.

Як пише видання, для України, після невдалого контрнаступу минулого літа, завдання на даний момент полягає в тому, щоб за допомогою свіжої західної зброї утримати позиції. Водночас, за інформацією українських силових структур, Росія швидше за все продовжить застосовувати свій стандартний підхід, жертвуючи великою кількістю військ задля невеликих успіхів.

Як сказав один із чиновників в інтерв'ю ЗМІ, росіяни не мають достатньої кількості військ для великого наступу на Харків, де вони останнім часом активізувалися.

"Перекидання військ туди призведе до ослаблення інших ділянок фронту", – зазначив чиновник.

Читайте також на порталі "Коментарі" – в Україні триває повномасштабна війна. Складається враження, що, незважаючи на колосальні втрати, Росія не збирається зупинятися, продовжуючи свій наступ. Коли ситуація може змінитись? Які кроки західних партнерів у нашій країні дивують? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, вивчивши думки експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Борис Велев

1 липня 2024, 12:32

Простите, сколько бы эксперты не писали и какие бц пронозы не делали, ничего конкретного на поле боя, кроме новых смертей и разрушений, не произойдет. И печальнее от этого становится факт того, что все это прекрасно понимают, а вот признаться НЕ ХОТЯТ... УВЫ...


Новини