Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ухилянти зірвали джек-пот. Стало відомо, як їх будуть карати за відмову йти на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Ухилянти зірвали джек-пот. Стало відомо, як їх будуть карати за відмову йти на фронт

Оборонний комітет визначився щодо того, як карати ухилянтів від мобілізації. Як повідомив у Телеграмі нардеп Олексій Гончаренко, таким чоловікам не будуть блокувати рахунки

12 березня 2024, 13:15 comments14515
Поділіться публікацією:

Оборонний комітет на своєму засіданні 12 березня таки ухвалив правку, яка не дозволяє заморожувати рахунки ухилянтам та блокувати їх банківські карти, а також обмежувати право керувати автомобілем.

Ухилянти зірвали джек-пот. Стало відомо, як їх будуть карати за відмову йти на фронт

Мобілізація в Україні

Як повідомив Гончаренко, ця правка була прийнята з перевагою лише в один голос. Тобто, підкреслив політик, правку підтримало сім членів комітету, а шість голосували проти неї. Після цього голова комітету закрив засідання. Очікується, що його продовжать завтра.

Разом з тим, як повідомила у Фейсбуці нардеп, член оборонного комітету Ірина Фріз, дійсно, під час засідання Комітету нацбезпеки, оборони та розвідки було підтримано правку про виключення пункту 2 першого розділу законопроекту про мобілізацію, яким вносились зміни до Кодексу адміністративного судочинства. Вони стосувались введення заходів впливу(обмежень, блокування) щодо виїзду за кордон, водіння транспортних засобів та блокування рахунків.

За її словами, до цієї норми було подано понад 300 ідентичних правок від різних авторів, які наголошували на недоліках та протиправних механізмах запропонованої урядом норми.

"В результаті, всі ці внесені правки є тепер врахованими за рішенням комітету про відхилення цих змін. Якщо б ми такими темпами рухались без закриття засідання через відхилення внесених "законодавчих новел", то до кінця тижня точно можна б було пройти всі правки", -
підкреслила нардеп.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що у Верховній Раді заявили, що точно не будуть підтримувати ідею із блокуванням рахунків ухилянтам від мобілізації. Натомість, там припустили, що чоловіки, які ховаються від ТЦК будуть обмежені у праві користуватися транспортними засобами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Растаман

14 березня 2024, 13:30

"ухилянти" блдь.. хуелянти! Ви журнашлюшки тупорилі взагалі хоч краплю мізків маєте? По перше: це ЛЮДИ і громадяни! По друге: ти Олеся і твої колеги, які пишуть такі слова - ви 3,14ДАраси ! (хоч ти і баба)

Бандера

14 березня 2024, 12:26

Если бы у автора были яйца, то я бы знал за что автора подвесить. Заголовок ДЕБИЛЬНЫЙ, содержание тупейшее. Ниочем, на заборе содержательнее пишут. Аууу редактор?

олександр

13 березня 2024, 01:53

Автор статьи немного туповат.

!

12 березня 2024, 21:25

Ткачик Олесі треба трошки мізків щоб такій "дебільний" заголовок більше не придумувати

Зеленский президент

12 березня 2024, 17:17

Причем здесь джек-пот?

test

12 березня 2024, 16:10

То як будуть карати? заголовок не відповідає тексту!


Новини