Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ухилянти з корупціонерами у безпеці. Оборонний комітет майже розглянув правки по мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

Ухилянти з корупціонерами у безпеці. Оборонний комітет майже розглянув правки по мобілізації

У четвер, 28 березня, оборонний комітет повинен завершити розгляд всіх правок в законопроєкт про мобілізацію. Як відзначила нардеп Мар’яна Безугла, законопроєкт жодним чином не вирішить проблему мобілізації

28 березня 2024, 17:45 comments4725
Поділіться публікацією:

Є ймовірність того, що сьогодні оборонний комітет таки завершить попереднє опрацювання всіх 4000 тисяч правок, які були внесені в законопроєкт про мобілізацію після першого читання.

Ухилянти з корупціонерами у безпеці. Оборонний комітет майже розглянув правки по мобілізації

Мобілізація в Україні

Проте, як відзначила у Фейсбуці нардеп Мар’яна Безугла, правда в тому, що після розгляду правок, законопроєкт не вирішуватиме ключових завдань.

За її словами, в такому вигляді законопроєкт не посилить мобілізацію в Україні і не усуне зловживання з "відстрочками". Окрім того, документ не встановлює відповідальність чоловіків, які ухиляються від мобілізації та загалом не виконує ключовий принцип справедливості, коли служити повинні всі.

Окрім того, законопроєкт не дає відповіді на дуже актуальне питання щодо термінів мобілзації. Досі невідомо, скільки часу людина буде за межами звичного цивільного життя. При цьому, додала нардеп, не визначена рамка ротацій підрозділів задля стимулу розвитку відповідних військових рішень генералітету.

"А що зараз являє собою законопроєкт після такого "опрацювання"? "Відро води" з уточненнями на уточненнях, кого не можна мобілізувати, трішки "меду" рекрутингу і військового вишколу і пару заяв щодо залучення інших відомств та обліків. Все",
— відзначила Безугла.

За її словами, коли потужний систематизований багатий сусід бомбить наші міста і забирає життя, ми самі розтягуємо перспективи війни до безкінечності, чіпляючись лапками за популізм як панацею зони комфорту, і ризикуючи показати, що у війни демократії проти автократії немає шансів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що в ТЦК звинуватили Верховну Раду у тому, що вона свідомо блокує процес мобілізації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Киянин

29 березня 2024, 15:29

Верховна Рада- це законодавчий орган! Не вам тцк- бандформування та ще полулегальне, вказувати ВР щодо прийняття законів!

Партия 5.10

29 березня 2024, 11:58

Кто уже пристрелить эту тварь Безуглую ? Кто эту суку отправит уже на фронт ? Прямо напасть какая-то от этих безумных тварей. То поГанка Герман портила воздух, то шлюха гниломордого и Потрошенка Ырына Херащенко, теперь эта тварь вылезла !

Микола

29 березня 2024, 09:03

А пам'ятаєте,як ця придурошна пропонувала дозволити командирам розстрілювати підлеглих? А потім був закон про посилення відповідальності солдат і сержантів,без посилення відповідальності командирів за втрати особового складу. Після чого появились потвори яким пофіг бо тцк ще пришле. твк от це і підриває мобілізацію

Роман

28 березня 2024, 19:57

пусть сыновей пидарасов депутатов (патриотов) поищут на пляжах за границей,а потом пиздят кто (ухилянт) гандоны

Ермаков

28 березня 2024, 18:32

Нужно изменить правила выбора депутатов Верховной Рады, так как видно, что сегодняшние депутаты не способны разрабатывать и принимать полезные для народа законы.


Новини