Головна Новини Суспільство Війна з Росією Парламент свідомо гальмує процес: в ТЦК заговорили про "зраду" щодо мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

Парламент свідомо гальмує процес: в ТЦК заговорили про "зраду" щодо мобілізації

Військовозобов’язані самі мають прибувати в центри, а не щоб Україна за ними бігала, вважає Роман Боднар

27 березня 2024, 18:35
Поділіться публікацією:

Рада свідомо затримує ухвалення законопроєкту про мобілізацію. Таку заяву зробив заступник начальника Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування і соціальної підтримки Роман Боднар в інтерв'ю "Західному кур'єру".

Парламент свідомо гальмує процес: в ТЦК заговорили про "зраду" щодо мобілізації

Мобілізація в Україні (фото з відкритих джерел)

"Очевидно, що десь є свідоме затягування прийняття цього закону, бо на зміни ми чекаємо ще від липня 2022 року. Закон непопулярний, а депутати ВРУ це, першою чергою, політики.Наше головне очікування дуже банальне — військовозобов’язані самі мають прибувати в центри комплектування, а не ми за ними бігати", — заявив Бондар.

Він заявив, що в ТЦК очікують, що після ухвалення закону про мобілізацію, питання про самостійне прибуття в ТЦК для уточнення даних буде врегульовано. 

"Зараз у законі прописано, що цей процес відбувається тільки за викликом ТЦК. Це і провокує "біганину", конфлікти та всі інші непорозуміння. Через брак інформації виникають казуси з призовом обмежено мобільних громадян, померлих і так далі. Так само відбувається і з громадянами, які у мирний час виїжджали за кордон на термін понад три місяці", — каже Бондар.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, де Кремль дав команду йти вперед за всяку ціну. Тільки за останню добу російські війська вдвічі збільшили кількість штурмів у районі Кринок та на Оріхівському напрямку. Таку інформацію озвучили в Силах оборони півдня України.

Йдеться про те, що на Оріхівському напрямку в районі населених пунктів Роботино, Мала Токмачка та Старомайорський ворог провів 7 штурмів, але й тут успіху не мав. Всього за останню бойову добу Сили оборони отримали підтвердження про те, що у ворога на Оріхівському та Херсонському напрямках поменшало протягом доби на 116 солдатів.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 березня 2024, 18:42

Так, і США свідомо блокують кошти узурпаторам влади. Польща кордон, Угорщина і Словакия - кошти ЄС. Австралия свідомо не дала гелікоптери. Вже в сумі 7,7 мільярда стали свідомими противниками розкрадачам власної країни і їх Фюреру з Хунтою.


Новини