Головна Новини Суспільство Війна з Росією Штурмів стало вдвічі більше: де Кремль дав команду йти вперед за всяку ціну
commentss НОВИНИ Всі новини

Штурмів стало вдвічі більше: де Кремль дав команду йти вперед за всяку ціну

На Оріхівському та Херсонському напрямках противник посилює тиск

27 березня 2024, 16:00
Поділіться публікацією:

Тільки за останню добу російські війська вдвічі збільшили кількість штурмів у районі Кринок та на Оріхівському напрямку. Як повідомляє портал "Коментарі", таку інформацію озвучили в Силах оборони півдня України.

Штурмів стало вдвічі більше: де Кремль дав команду йти вперед за всяку ціну

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"На лівобережжі Дніпра Херсонщини окупанти наважилися на три штурми позицій ЗСУ, які виявилися невдалими. Наші бійці утримали позиції, противник зазнав втрат — близько трьох десятків вбитими та пораненими –  й повернувся на свої вихідні позиції", — розповіли у Силах оборони півдня України.

Йдеться про те, що на Оріхівському напрямку в районі населених пунктів Роботино, Мала Токмачка та Старомайорський ворог провів 7 штурмів, але й тут успіху не мав.

Всього за останню бойову добу Сили оборони отримали підтвердження про те, що у ворога на Оріхівському та Херсонському напрямках поменшало протягом доби на 116 солдатів. Також виведено з ладу 31 одиницю озброєння та військової техніки: дві зенітно-ракетні комплекси "Бук"; 5 артилерійських систем; міномет; 2 станції радіоелектронної боротьби; комплекс відеоспостереження "Муром-М"; 18 одиниць автобронетехніки; станцію аерофотофіксації; човен. Також знищено 3 польові пункти боєпостачання.

У той же час окупанти тиснуть артилерійським обстрілом і застосовують велику кількість ударних дронів різних типів. На Оріхівському напрямі ще й завдають авіаційних ударів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому найближчі місяці війна в Україні будуть критично значущі: що робити Києву, щоб не втратити дорогоцінний час. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю детально проаналізували ситуацію на фронтах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини