Головна Новини Суспільство Війна з Росією Удари РФ по "Охматдиту" розкололи українське суспільство: як реагує влада
commentss НОВИНИ Всі новини

Удари РФ по "Охматдиту" розкололи українське суспільство: як реагує влада

Наразі українська влада намагається задовольнити усі прошарки суспільства

11 липня 2024, 23:41 comments4244
Поділіться публікацією:

Удар Росії по "Охматдиту" продемонстрував розкол серед українців. Одні зажадали помсти для росіян, другі навпаки вважають, що Україна повинна якнайшвидше розпочати мирні перемовини.

Удари РФ по "Охматдиту" розкололи українське суспільство: як реагує влада

Наслідки удару по "Охматдиту". Фото з відкритих джерел

Як відзначає політтехнолог Олег Постернак, страшні удари РФ по "Охматдиту" розсікли суспільні кластери.

"Одна частина суспільства у полумʼї праведних емоцій фанатично наполягала на тому, що ніяких переговорів і мирних договорів із РФ бути не може. У другій частині суспільства ця позиція та вимога відплати викликали жагучий протест, адже втомились від мстивого кривавого циклізму та бажають припинення війни на виснаження", — зазначив Олег Постернак.

Політтехнолог зауважив, що наразі позиції двох суспільних кластерів зіткнулися лише в словесних дебатах у соціальних медіа, але без політичного виходу. За його словами, у відповідь на прояв розколу у суспільстві влада намагається "погасити полум'я", не займаючи однозначно чиюсь зі сторін.

"Банкова після крутого інформаційного піке із перемовинами, поки повернулася до балансування сигналами. Одним влада каже одне, іншим – друге, адже фактично ні у першої, ні у другої позиції немає політичного дизайну та громадської інфраструктури прояву. Хто знає, що буде із часом", — додав експерт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що обстріл Києва, який стався 8 липня, вразив не лише цивільні об'єкти, а й совість деяких російських військових. По інформації видання "Інформаційний спротив", російський льотчик 22 важкої бомбардувальної авіаційної дивізії передав українській стороні документи про діяльність своєї військової частини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини