Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після обстрілу "Охматдиту" російський льотчик видав колег і передав інформацію ГУР
commentss НОВИНИ Всі новини

Після обстрілу "Охматдиту" російський льотчик видав колег і передав інформацію ГУР

Зазначають, що російський льотчик передав фото командирів та службові документи.

11 липня 2024, 17:17
Поділіться публікацією:

Обстріл Києва, який стався 8 липня, вразив не лише цивільні об'єкти, а й совість деяких російських військових. По інформації видання "Інформаційний спротив", російський льотчик 22 важкої бомбардувальної авіаційної дивізії передав українській стороні документи про діяльність своєї військової частини.

Після обстрілу "Охматдиту" російський льотчик видав колег і передав інформацію ГУР

Командири 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії. Фото: Українська правда

У переданих документах є особисті справи старшого офіцерського складу, персональні дані російських військовослужбовців та членів їхніх сімей. Але найбільшу цінність представляють грифовані документи 22 важкої бомбардувальної авіаційної дивізії.

Льотчик стверджує, що він та кілька його колег були шоковані цілями, які їм ставили.

Крім особистих даних, опублікували також фотографію всіх командирів дивізії з іменами.

Після обстрілу ”Охматдиту” російський льотчик видав колег і передав інформацію ГУР - фото 2

Нагадаємо, що ракета Х-101, яка була використана для атаки, може розвивати швидкість до 270 км/год і долітати до 5500 км, що дозволяє робити дальні та точні удари. Крім того, ракета здатна змінювати траєкторію в польоті, що робить її небезпечною та несподіваною зброєю в арсеналі збройних сил.

Раніше "Коментарі" писали, що внаслідок ракетного удару по дитячій лікарні "Охматдит" у столиці України загинули та постраждали люди, включаючи дітей. За інформацією СБУ, удару було завдано крилатою ракетою Х-101. Журналісти "Коментарів" вирішили поцікавитися у експертів, чи російські пілоти знали про те , що летять бомбити дитячу клініку.     



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини