Головна Новини Суспільство Війна з Росією Удари по центрах прийняття рішень РФ: у Ростові у вогні будівля Прикордонної служби ФСБ
commentss НОВИНИ Всі новини

Удари по центрах прийняття рішень РФ: у Ростові у вогні будівля Прикордонної служби ФСБ

Очевидці розповідають, що перед тим, як почалася сильна пожежа біля будівлі Прикордонної служби ФСБ, було чути вибух

16 березня 2023, 12:42 comments8082
Поділіться публікацією:

У російському Ростові-на-Дону сталася пожежа у прикордонній службі ФСБ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ та паблики.

Удари по центрах прийняття рішень РФ: у Ростові у вогні будівля Прикордонної служби ФСБ

У Ростові-на-Дону спалахнула будівля Прикордонної служби ФСБ

Повідомляється, що пожежа почалася в будівлі на проспекті Сіверса, 20/2, де знаходиться пожежне управління ФСБ по Ростовській області.

За попередніми даними, причиною пожежі став вибух на складі прикордонного управління. Місцеві жителі повідомляють, що перед пожежею було чутно вибух, після чого клуби чорного диму почали підніматися в небо. У прес-службі ГУ МНС у Ростовській області заявили, що на місце пожежі виїхали підрозділи.

Зазначимо, останнім часом у Росії нерідкі випадки пожеж, вибухів. Російська влада всіляко намагається переконати росіян, що це ніяк не пов'язано з так званою "військовою спецоперацією" в Україні та, що Україна не має зброї та ракет, які дістали б до території РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — за словами міністра оборони США Ллойда Остіна, українські військові вже продемонстрували подвиг героїзму та стійкості, утримавши довгий час Бахмут. І тепер, наголошує глава Пентагону, лише український президент Зеленський та військове командування ЗСУ мають право вирішувати – чи утримувати місто-фортецю далі. Тим часом, аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW) зазначають, що темпи російського наступу знизилися – і ЗСУ з'явилася можливість перехопити ініціативу на фронті. Про що говорить цей американський погляд на ситуацію на полі бою? Які чинники можуть у найближчому майбутньому серйозно змінити ситуацію в російсько-українській війні? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини