Головна Новини Суспільство Війна з Росією Удар ЗСУ по мосту Каховської ГЕС: з'явилися перші кадри (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Удар ЗСУ по мосту Каховської ГЕС: з'явилися перші кадри (ВІДЕО)

Військова техніка росіян цим мостом не проїде

10 серпня 2022, 18:13 comments1256
Поділіться публікацією:

Після того, як ЗСУ вдарили по мосту Каховської ГЕС, 10 серпня, стало відомо, як він виглядає. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Telegram-каналі Supernova+, який опублікував відео.

Удар ЗСУ по мосту Каховської ГЕС: з'явилися перші кадри (ВІДЕО)

Удар ЗСУ по мосту Каховської ГЕС (фото з відкритих джерел)

"Міст під вогневим контролем ЗСУ. Перші кадри після удару ЗСУ мостом Каховської ГЕС", — йдеться у повідомленні під відео.

Також у повідомленні йдеться, що тепер військова техніка росіян цим мостом не проїде, а "маршрутка може проскочити".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ЗСУ вдарили ще по одному мосту у Херсонській області. Українська армія завдала точного удару по окупованій території Херсонської області. Зокрема,  по мосту поблизу Каховської ГЕС. Про це йдеться у повідомленні оперативного командування "Південь" у Facebook. Завдавши прицільного удару українські військові знищили транспортно-логістичні шляхи росіян. Тепер міст у районі Каховської ГЕС став абсолютно непридатним для використання, і окупанти не зможуть по ньому перекидати з анексованого Криму техніку та боєприпаси. Зазначимо, раніше в Міноборони України повідомили, що найуразливішим місцем Росії в Херсонській області є жива сила та скупчення військової техніки. ЗСУ ставлять за мету удари по цих військових цілях, щоб у результаті зробити ворога повністю беззахисним.

Також "Коментарі" писали про те, що у Мережі з'явилися фото наслідків потужного "куріння" окупантів у Новоолексіївці. У тимчасово окупованій Новоолексіївці (Херсонська область) на позиціях окупанта пролунали вибухи. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних Сил України. Так, за даними СтратКому ЗСУ, в окупованій Новоолексіївці було знищено ворожу техніку та боєприпаси.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини