Головна Новини Суспільство Війна з Росією Удар російської ракети по багатоповерхівці в Миколаєві: з'явилося відео з камер відеоспостереження
commentss НОВИНИ Всі новини

Удар російської ракети по багатоповерхівці в Миколаєві: з'явилося відео з камер відеоспостереження

29 червня в Миколаєві в результаті ракетного обстрілу постраждав п'ятиповерховий житловий будинок

30 червня 2022, 00:53
Поділіться публікацією:

На камеру відеоспостереження в сусідському будинку потрапив момент удару російською ракетою по п'ятиповерхівці у Миколаєві. Удар припав на верхні поверхи багатоповерхівки.

Удар російської ракети по багатоповерхівці в Миколаєві: з'явилося відео з камер відеоспостереження

Кількість жертв удару РФ зросла до 5 осіб ( скріншот з відео)

 Вибух був такої сили, що вибуховою хвилею були вибиті вікна сусідньої багатоповерхівки.

 Рятувальники вдень повідомили, що з під завалів багатоповерхівки дістали тіло ще одно жителя. Відтак кількість жертв російської агресії зросла до 4-х.

 У же вечері стало відомо про 5 поранених та 5 жертв внаслідок удару ракети.

 Відомо, що окрім житлового будинку російські окупанти випустили ракету у гаражний кооператив. Внаслідок цього, вщент вигоріло 11 гаражів та 9 автівок. А ще — під обстріли потрапили база відпочинку, портова та виробнича інфраструктура.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про ракетні удари по цивільних об'єктах в двох областях. Протягом доби ворог продовжує завдавати ракетних ударів по населених пунктах України. Зранку 29 червня окупанти випустили ракети по Миколаєву. За попередніми даними міської адміністрації, ракета влучила в житлову багатоповерхівку.Відомо про двох загиблих та чотирьох осіб з пораненнями, серед них рятувальник. На місці триває пошуково-рятувальна операція. Працівники ДСНС та комунальні робітники розбирають завали, там чергують медики "швидкої". Станом на 8:20, вже знайшли три тіла, п'ять осіб з пораненнями госпіталізовано. Пошуки тривають. Від вибуху ракети зруйновано квартири в одному під'їзді з третього по п'ятий поверх із подальшою пожежею.За даними Офісу генпрокурора, загинуло четверо, поранено п'ять осіб — розпочато кримінальне провадження  за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини