Головна Новини Суспільство Війна з Росією Удар РФ по Одесі: кількість загиблих та поранених продовжує зростати
commentss НОВИНИ Всі новини

Удар РФ по Одесі: кількість загиблих та поранених продовжує зростати

Наразі відомо, що внаслідок удару росіян по Одесі загинули 14 людей, 46 поранених

15 березня 2024, 15:15 comments3491
Поділіться публікацією:

Унаслідок російського ракетного удару по Одесі спочатку було підтверджено інформацію про загибель 8 людей. Проте вже за годину підтверджено, що кількість загиблих зросла до 14 людей. Але згодом стало відомо вже про 20 загиблих. Серед них фельдшер та співробітник ДСНС, які приїхали надавати допомогу після першого вибуху. Поранення різного ступеня тяжкості отримали 46 людей, 7 з яких – рятувальники. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляють в ДСНС, а також голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Удар РФ по Одесі: кількість загиблих та поранених продовжує зростати

Удар по Одесі. Фото: з відкритих джерел

"На жаль, внаслідок російської ракетної атаки загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місце", – зазначив голова Одеської ОВА.

За його словами, також серед медиків та рятувальників є тяжко поранені.

Наразі загальна кількість постраждалих уточняється. Тож цифри можуть бути більшими. Усім постраждалим надається необхідна медична допомога.

Зазначимо, після низки вибухів в Одесі місцеві Telegram-канали почали писати про "приліт" у місті. Мовляв, було влучання по житловому будинку. Також пабліки називали цифру у десятки постраждалих.

За інформацією ДСНС, сьогодні внаслідок російського ракетного удару по місту було пошкоджено цивільну інфраструктуру. На місці влучання виникла пожежа.

"Рятувальники ДСНС одразу прибули на місце удару та приступили до гасіння вогню, розбору завалів і пошуку постраждалих. Під час проведення робіт ворог повторно наніс ракетний удар, внаслідок якого загинув рятувальник", — йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, травмовано 20 людей, з яких 5 — співробітники ДСНС. Всім постраждалим надається необхідна допомога.

Ударом також пошкоджено 10 приватних будинків, станція технічного обслуговування, газопровід низького тиску та 2 пожежно-рятувальні автомобілі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ніч проти суботи 2 березня через атаку ворожих "Шахедів" в Одесі обвалилася частина багатоповерхівки: загинуло 12 людей, серед яких є діти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/odeskaODA/4446
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини