Головна Новини Суспільство Війна з Росією Через атаку «Шахедів» в Одесі обвалилася частина багатоповерхівки: що відомо про загиблих та поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

Через атаку «Шахедів» в Одесі обвалилася частина багатоповерхівки: що відомо про загиблих та поранених

В Одесі внаслідок атаки РФ загинула людина

2 березня 2024, 07:15 comments1240
Поділіться публікацією:

У ніч на суботу через атаку ворожих "Шахедів" в Одесі обвалилася частина багатоповерхівки: загинула одна людина, семеро отримали поранення. Під завалами можуть бути ще люди. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив мер Одеси Геннадій Труханов.

Через атаку «Шахедів» в Одесі обвалилася частина багатоповерхівки: що відомо про загиблих та поранених

Удао по Одесі. Фото: Сили оборони півдня України у Telegram

"Чергова терористична атака на мирно спляче місто. Густонаселений район. Тут просто жах. На місці працюють рятувальники, муніципальні та аварійні служби. Ведуться розбори завалів", — написав Труханов.

Також серйозно пошкоджені інженерні мережі та котельня, довколишні будинки відключені від опалення.

За словами мера міста, загиблої цієї ночі — молодик. Потерпілим надається медична допомога.

Сили оборони півдня України у себе в Telegram-каналі повідомили, що в ніч на 2 березня росіяни запустили по Одесі та області 8 ударних дронів типу "Шахедів" з акваторії Чорного моря. З них 7 були збиті силами та засобами протиповітряної оборони, але 1 безпілотник під час маневрів серед житлових кварталів потрапив до одеської 9-поверхівки.

Нагадаємо, Україні ввечері у п'ятницю почали оголошувати сигнали повітряної тривоги у різних областях. Причиною стала чергова повітряна атака з боку російських загарбників, які запустили безпілотники на кшталт "Шахед".

Пізніше стало відомо, що на Одещині працюють сили та засоби протиповітряної оборони через атаку "Шахедів". У місті було щонайменше два вибухи. В Одеській ОВА та мерії розповіли про наслідки влучення, про одного загиблого та семи постраждалих, а також показали фото та відео з місця події.

Читайте також на порталі "Коментарі" – що сталося з Україною після перемог у 2022 році: куди поверне війна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини