Головна Новини Суспільство Війна з Росією Удар по колоні у Запорізькій області: кількість загиблих та поранених зросла
commentss НОВИНИ Всі новини

Удар по колоні у Запорізькій області: кількість загиблих та поранених зросла

Три ворожі ракети зенітно-ракетного комплексу С-300 потрапили до гуманітарної колони

30 вересня 2022, 22:06
Поділіться публікацією:

Під час ракетного удару російських окупантів по колоні автомобілів у Запорізькій області загинуло вже 30 людей, а 88 українців отримали різного ступеня поранення. Серед загиблих 14-річний хлопчик та 11-річна дівчинка. 3-річна дівчинка отримала поранення. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію пресслужби Національної поліції України.

Удар по колоні у Запорізькій області: кількість загиблих та поранених зросла

Ракетний удар по колоні у Запорізькій області (фото з відкритих джерел)

 У повідомленні йдеться, що на місці трагедії досі працюють близько вісімдесяти спеціалістів. Зокрема, слідчі та криміналісти з поліції допомагають працівникам СБУ збирати докази. Наразі відомо, що РФ вдарила по регіону модернізованими ракетами С-300.

Раніше повідомляли про 66 постраждалих людей.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у США назвали напрямок, де росіяни виявилися відрізаними від підкріплення.Українські захисники завершили оточення російського угруповання в районі Лимана Донецької області, за деякими даними, українські військові зможуть взяти місто, якщо російським військам не вдасться прорвати кільце та отримати підкріплення. Аналітики звертають увагу на повідомлення російських пропагандистів про те, що російські військові не змогли втримати оборону. І ЗСУ зуміли прорвати оборону росіян у районі Ставок, за 10 км на північ від Лимана. Також українським силам вдалося "перерізати" дорогу Торське-Дробишеве. Якщо ця транспортна артерія перебуває під контролем ЗСУ, то сподіватися на підкріплення росіянам не доводиться. Як повідомляють російські воїнкори, на яких посилається ISW, ситуація є "надзвичайно складною" для підрозділів БАРС-13 та 752-го мотострілецького полку 20-ї загальновійськової армії, які тримають оборону в районі Дробишево та в Лимані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини