Головна Новини Суспільство Війна з Росією Удар по аеродрому Бельбек: ліквідовано високопоставленого російського військового
commentss НОВИНИ Всі новини

Удар по аеродрому Бельбек: ліквідовано високопоставленого російського військового

Знищено командира авіаційної ескадрильї генерал-лейтенанта Олександра Татаренка

2 лютого 2024, 11:04 comments1355
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", під час удару по військовому аеродрому "Бельбек" в окупованому Севіастополі ліквідовано російського генерала, повідомляє телеграм-канал "Кримський вітер" з посиланням на російські пабліки.

Удар по аеродрому Бельбек: ліквідовано високопоставленого російського військового

Удар по аеродрому Бельбек. Фото з відкритих джерел

Російські інформаційні джерела повідомляють, що внаслідок удару ліквідовано 10 російських військовослужбовців, зокрема командир авіаційної ескадрильї генерал-лейтенант Олександр Татаренко.

Повідомляється, що дві ракети вразили командний пункт 38 винищувального авіаційного полку, ще одна ракета атакувала пункт зв'язку аеродрому.

Також зазначається, що ЗСУ запустили крилаті ракети несподіваними для росіян маршрутами: більшість із них пройшли над водною поверхнею Чорного моря.

Зазначимо, у Силах оборони півдня прокоментували вчорашню серію вибухів у Криму, зокрема, Бельбеку.

"Власне, окупанти і самі визнали, що 5 ракет знайшли притулок на території тимчасово окупованого Криму. Навіть позначили місця, де це сталося. І визнали, зокрема, і свою неспроможність вчасно розосередити льотний склад. Зокрема літаки, які були пошкоджені" у самому Бельбеку. Ну і підтвердження командувача Повітряних сил, що Крим — це Україна і ми повертаємо своє", — зазначила Наталія Гуменюк.

За її даними, на території тимчасово окупованого Криму базується переважно тактична авіація росіян. Це різні модифікації, які власне злітають і тероризують, і акваторію Азовського та Чорного моря, це напрями, якими ворог час від часу влаштовує нам так звані точкові ракетні атаки, і вилітає для збору інформації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віт

2 лютого 2024, 12:23

Командир ескадрильї - підполковнича посада.


Новини