Головна Новини Суспільство Війна з Росією Участь Росії в Саміті миру під питанням: що готовий запропонувати Офіс президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Участь Росії в Саміті миру під питанням: що готовий запропонувати Офіс президента

В Офісі президента не виключають участь Росії у Саміті миру

сьогодні, 00:15
Поділіться публікацією:

Обговорення умов проведення другого Саміту миру триває. Наразі невідома дата проведення Саміту, також під питанням участь Росії. Однак в Офісі президента України готові запропонувати Росії план перемоги на другому Саміті миру. Про це розповів керівник Офісу президента України Андрій Єрмак в ході марафону "Єдині новини", повідомляє портал “Коментарі”.

Участь Росії в Саміті миру під питанням: що готовий запропонувати Офіс президента

Фото портал "Коментарі"

"Наша позиція стосовно можливої участі представників Росії лишається незмінною — коли буде готовий план. На другому Саміті миру ми не виключаємо можливості присутності представників Росії для презентації цього плану", — зазначив Андрій Єрмак.

За його словами, рішення РНБО стосується неможливості вести переговори з Путіним. 

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що президент України Володимир Зеленський представив План перемоги західним партнерам, однак українці не знають, які пункти прописані у Плані. "План перемоги" України розкриють для українців уже найближчим часом.

Основні акценти "вже зрозумілі, а "математичні деталі" щодо пунктів цього плану будуть відомі лише людям, які ухвалюють рішення в країнах-партнерах, адже від них залежить реалізація цього плану. Однак Володимир Зеленський все ж таки презентує цей план українцям. 

"Щодо більш широкої презентації для України – я думаю, що це питання днів. Тому що важливо розуміти, на якому етапі війни, що робимо. Президент України достатньо ефективно цю презентацію проведе. Акценти основні вже зрозумілі, але він додасть деталей, які будуть чітко говорити, що це за програма примусу (Росії до переговорів, — ред.), чому вона важлива. Я думаю, президент таку презентацію проведе найближчими днями", – сказав Михайло Подоляк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини