Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, коли українцям оголосять пункти Плану перемоги Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли українцям оголосять пункти Плану перемоги Зеленського

Презентацію Плану перемоги проведе Володимир Зеленський

12 жовтня 2024, 23:57
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський представив План перемоги західним партнерам, однак українці не знають, які пункти прописані у Плані. "План перемоги" України розкриють для українців уже найближчим часом. Про це заявив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк в ефірі телемарафону, повідомляє портал “Коментарі”.

Стало відомо, коли українцям оголосять пункти Плану перемоги Зеленського

Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

За словами Подоляка, основні акценти "вже зрозумілі, а "математичні деталі" щодо пунктів цього плану будуть відомі лише людям, які ухвалюють рішення в країнах-партнерах, адже від них залежить реалізація цього плану. Однак Володимир Зеленський все ж таки презентує цей план українцям.

"Щодо більш широкої презентації для України – я думаю, що це питання днів. Тому що важливо розуміти, на якому етапі війни, що робимо. Президент України достатньо ефективно цю презентацію проведе. Акценти основні вже зрозумілі, але він додасть деталей, які будуть чітко говорити, що це за програма примусу (Росії до переговорів, — ред.), чому вона важлива. Я думаю, президент таку презентацію проведе найближчими днями", – сказав Подоляк.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що президент України Володимир Зеленський представив партнерам план перемоги. Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак в ефірі телемарафону розповів, яку відповідь очікують на план перемоги від партнерів.

Україні хоче отримати зворотний зв'язок щодо Плану перемоги якомога швидше у вигляді конкретних кроків.  Андрій Єрмак переконаний, що не зовсім реально, якби Україна миттєво отримала якусь відповідь, бо нам же відповідь потрібна дуже конкретна, а будь-яка конкретика потребує часу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини