Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, яку відповідь на План перемоги очікують
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, яку відповідь на План перемоги очікують

В Офісі президента переконані, що наступні кроки з боку наших партнерів будуть якнайкраще показувати їхню підтримку цього плану

сьогодні, 18:37
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський представив партнерам план перемоги. Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак в ефірі телемарафону розповів, яку відповідь очікують на план перемоги від партнерів, повідомляє портал “Коментарі”. 

У Зеленського розповіли, яку відповідь на План перемоги очікують

Фото портал "Коментарі"

Україні хоче отримати зворотний зв'язок щодо Плану перемоги якомога швидше у вигляді конкретних кроків. 

Андрій Єрмак переконаний, що не зовсім реально, якби Україна миттєво отримала якусь відповідь, бо нам же відповідь потрібна дуже конкретна, а будь-яка конкретика потребує часу. “Безумовно, ми очікуємо на фідбек якомога скоріше, зворотний зв'язок у вигляді конкретних кроків”, — зазначив він.

За словами керівника ОП, ті країни, які вже бачили український план, вже розуміють, як наша країна планує досягти перемоги у війні з Росією.

“План перемоги — це про створення умов, щоб дійсно ми рухалися уперед щодо закінчення війни на умовах, які були б прийнятні у першу чергу для України. Я сподіваюся, що наступні кроки з боку наших партнерів будуть якнайкраще показувати їхню підтримку цього плану”, — зазначив він.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що військове озброєння Україні більше не постачатиме Словаччина, однак країна планує допомогти в інший спосіб.

Міністр закордонних справ Словаччини Юрай Бланар заявив, що Словаччина більше не буде постачати Україні військові матеріали за рахунок запасів власної армії, оскільки, на його думку, у неї більше немає вільних коштів.

Однак Словаччина не залишить Україну без допомоги. Детальніше про ініціативу Словаччини читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини