Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ зробили заяву про загрозу нового ракетного удару
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ зробили заяву про загрозу нового ракетного удару

Говорячи про загрозу нового масованого удару Наталія Гуменюк зазначила, що "напоготові треба бути постійно"

17 лютого 2023, 15:22
Поділіться публікацією:

Країна-агресор продовжує використовувати тактику нанесення масованих ракетних ударів. Тому громадяни України мають бути постійно готовими до таких атак. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на начальницю Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталю Гуменюк в ефірі ДніпроTV.

У ЗСУ зробили заяву про загрозу нового ракетного удару

Ракетний обстріл. Фото: з відкритих джерел

"По-перше, напоготові треба бути постійно. Об'єктивна обстановка свідчить про те, що ворог нарощує свої зусилля і має потенціал навіть зараз зробити ракетний удар", — заявила Гуменюк.

Вона розповіла, що в Чорному морі знаходиться ракетне угруповання в кількості 11 кораблів, серед яких три надводні ракетоносії, вони можуть бути споряджені 24 ракетами "Калібр".

Наталія Гуменюк наголосила, навіть на тій відстані, на якій кораблі розташувалися від берега, загроза зберігається досить високою.

"Вони (Ред. — Кораблі) приховують себе, щоб не бути ураженими. Але можуть звідти завдати удару. Ударна сила та дальність ракети "Калібр" — 2 500 км, тож це вся територія України", — пояснила Гуменюк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що може призвести до розпаду Росії – чи є передумови для цього.

Також видання "Коментарі" повідомляло – за тиждень до роковин російського повномасштабного вторгнення в Україну продовжують лунати всілякі прогнози щодо того, що влаштує агресор до 24 лютого. Масований напад а-ля 24 лютого 2022-2 виглядає малоймовірним, але лякалки будуть, у тому числі під час звернення Путіна до Федеральних зборів, намічених на 21 лютого. Чого, швидше за все, чекати від РФ протягом тижня і безпосередньо в дату початку відкритої, хоч і неоголошеної війни? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини