Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ заспокоїли українців напередодні 24 лютого: на що точно не наважиться ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ заспокоїли українців напередодні 24 лютого: на що точно не наважиться ворог

У ЗСУ запевняють, що атаки сотнями літаків 24 лютого точно не буде

21 лютого 2023, 15:45 comments5975
Поділіться публікацією:

З наближенням роковин повномасштабного вторгнення російських військ в Україну все більше розмов і домислів про те, на що може піти Росія. Більшість військових експертів відкидають сценарій нового вторгнення російських військ із різних напрямків, але допускають масований ракетний удар у кілька хвиль. Водночас, у Повітряних силах ЗСУ запевняють, що масованої атаки сотнями літаків російськими військами на річницю вторгнення точно не буде. Як передає видання "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

У ЗСУ заспокоїли українців напередодні 24 лютого: на що точно не наважиться ворог

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

У ЗСУ наголосили, що повторення 24 лютого 2022 року бути не може. Це добре розуміють у Москві, усвідомлюючи, що просто так "прогулятися" повітряним простором України точно не вийде.

"Багато експертів говорять про якісь сотні літаків. Ну не буде такого. Так ніхто не воює, це не Друга світова війна", — зазначив Ігнат.

За його словами, 40 російських аеродромів розташовані на різній відстані від кордону з Україною, а те угруповання авіації противника, яке знаходилося на аеродромах на початку повномасштабного вторгнення, приблизно в тій же кількості залишається, а втрачену авіацію доповнюють.

Юрій Ігнат зазначив, що українська ППО сьогодні посилена сучасними західними комплексами, які не дозволять ворогові реалізувати найкошмарніші плани, як би путінському режиму цього не хотілося.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи може найближчим часом настати вирішальний період для України – кому адресовано посил президента Володимира Зеленського.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у МЗС відреагували на мирний план Китаю для України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 лютого 2023, 16:15

Навіть на думку про це не спадало. А от тепер доведеться непокоїтись. Їм слава Зе не дає спокою, чи це його задум?


Новини